(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä siivooja Tampereelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Hei Sinä, joka kaipaat työltäsi itsenäisyyttä ja aktiivisuutta! Lue tämä tarkemmin.

 

Etsimme Tampereen alueelle reipasta

 

KIERTÄVÄÄ SIIVOOJAA

 

kokoaikaiseen ja vakituiseen työhön. Tässä tehtävässä työskentelet alueen luottopakkina, joka ottaa homman haltuun siellä missä milloinkin tarvitaan. Sinulla ei siis ole omaa vakituista työmaata, vaan liikut ympäri ämpäri Tampereen aluetta paikaten sairas- ja vuosilomapoissaoloja. Huolehdit teollisuusasiakkaidemme kohteissa puhtaudesta, jätteiden lajittelusta ja energiatehokkuudesta. Kohteesta riippuen hoidat myös aulapalvelua, postitusta tai kukkien kastelua. Asiakaspalvelu on tässä työssä tärkein tehtäväsi! Töitä tehdään 37,5h viikossa, pääsääntöisesti klo 6-14, mutta työ voi sisältää tarvittaessa ilta- ja viikonloppuvuoroja.

 

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Tehtävään vaaditaan B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä! Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävistämme, niitä saat osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.