(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä siivooja Satakunnan alueelle
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020

Etsitkö liikkuvaa ja omatoimista kokoaikatyötä? Motivoiko sinua työn aktiivisuus sekä toisistaan eroavat työpäivät?  Etsimme tiimiimme iloista ja reipasta

 

 

KIERTÄVÄÄ SIIVOOJAA

 

 

Satakunnan alueelle vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä työskentelet alueen luottopakkina, joka auttaa siellä, missä milloinkin tarvitaan. Liikut päivittäin ympäri Satakuntaa eri kohteissa siivoten erilaisia kohteita. Työajat ja -vuorot vaihtelevat klo 05-23 välillä. Töitä on kuitenkin joka viikko tarjolla täydet 37,5h/vko. Työt ovat pääasiallisesti aamuvuoroa arkisin, mutta myös ilta- ja viikonloppuvuoroja on tarjolla. Työkohteina on esimerkiksi toimistoja, terveydenhuollon kohteita sekä teollisuustiloja. Noudatamme kiinteistöpalvelualan TES:iä ja tässä työssä palkka määräytyy siivottavien kohteiden mukaisesti 10,88 - 12,00€/h.

 

Aikaisempi työkokemus siivousalalta on plussaa, mutta työ on erittäin itsenäistä, joten motivaatio ja oma-aloitteisuus ovat kokemusta tärkeämpiä. Luotettava pitää toki myös olla ja kykenevä sietämään muutoksia työviikon aikana. Tässä työssä et varmasti pääse tylsistymään, sillä jokainen päivä on erilainen! Tehtävä vaatii B-kortin ja auton, jotta pystyt liikkumaan asiakaskohteiden välillä.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen! Meihin työnantajana voit perehtyä laajemmin osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo . Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia! 

 

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.