(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä siivooja Saloon
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

L&T:llä pidetään huolta lattioista, katoista ja ihmisistä niiden välillä. Etsimme L&T: n remmiin tarmokkaita Siivoojia arkemme pelastajaksi! Haemme nimittäin kahta

 

KIERTÄVÄÄ SIIVOOJAA 

 

Salon alueelle osa-aikaiseen työhön. Tehtäviisi kuuluu huolehtia toimistotilojen, teollisuustilojen ja myymälätilojen puhtaudesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Lisäksi vastuullasi on jätteiden lajittelu ja kiinteistön energiatehokkuudesta huolehtiminen. Tehtävästä suoriutuaksesi tarvitset voimassaolevan ajokortin ja mielellään oman auton. Töitä tehdään pääsääntöisesti ma-pe välillä, mutta toivomme sinulta joustoa myös viikonloppuvuoroihin. Töitä tehdään pääsääntöisesti klo. 6.00-22.00 välillä, eripituisilla työtunneilla. Tehtävän palkkaus määräytyy Kiinteistöpalvelualan TES: n mukaan.

 

Odotamme sinulta aikaisempaa siivouskokemusta, jotta pystyt hoitamaan vaihtelevat kohteet moitteettomasti. Siivouksen aseptiikan ja perusmenetelmien hallitseminen on iso plussa! Tai mikäli olet vasta-alkaja alalla, kerro hakemuksessasi erityisen tarkkaan, millä perusteella pystyisit olemaan luottopakkimme Salon kentällä! Siivoojien tärkeimpiä ominaisuuksia ovat joustavuus, huolellisuus ja ystävällisyys - näillä takuulla menestyt! Mukautumiskyky vaihteleviin tilanteisiin ja into uudenoppimisesta ovat ehdottomasti eduksesi. Jotta pärjäät tehtävässä, olisi hyvä, että hallitset suomen- ja englannin kielet - edes jollain tasolla. Jos haluat oikein repäistä, niin tämä voi poikia sinulle tilaisuuden kouluttautua työn ohella mm. oppisopimuskoulutuksella.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä rakentamaan juuri sinunlaisen urapolun isossa kiertotalousfirmassa, jossa on juuri uudistettu siivouksen organisaatio. Esimiehenäsi tulee toimimaan uudessa roolissa Palvelumestari, joka on valittu tehtäväänsä nimenomaan lähiesimiestaitojensa takia. Tavoitteisiimme kuuluu 2020-luvulla panostaa entistä enemmän siihen, että työntekijämme voivat hyvin ja kokevat saavansa tarvitsemansa tuen esimieheltään. Ja toki meillä on myös normaalia kattavampi työterveyshuolto, etuja terveys- ja hyvinvointipalveluista, henkilöstökerhoja ja ennen kaikkea MAHDOLLISUUKSIA uraelämässä! 

 

Joko sormien tekisi mieli hiipiä kohti HAE- painiketta? 

 

Älä aikaile, vaan hae NYT paikkaa oheisen linkin kautta! Luemme hakemuksia jo hakuaikana ja nappaamme sopivan tyypin palkkalistoillemme heti kun hänet löydämme! Mikäli kysymyksiä heräsi, voit osoittaa ne tänne rekry@lassila-tikanoja.fi Huomaathan kuitenkin, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse!