(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä siivooja Raumalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Etsimmekiertävää SIIVOOJAA asiakaskohteisiimme RAUMALLE.

ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.

Tässä tehtävässä huolehdit puhtaanapidosta useammassa asiakaskohteessamme. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen (37,5h/vk). Töitä teet arkisin sekä lauantaisin klo 05:00 – 22:00 välillä. Työpäivän pituus on 7,5h/pv.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Perehdytämme tehtävään kattavasti, joten kokemusta tärkeämpää ovat oma-aloitteisuus sekä asiakaspalveluhenkisyys. Katsomme eduksesi aikaisemman työkokemuksen siivouksesta. Tässä tehtävässä tarvitset lisäksi hyvää suomen kielen taitoa. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä ja vastuullista työskentelyotetta. Tehtävässä menestyy henkilö, joka on joustava ja avoin työskentelemään monimuotoisessa ympäristössä. Työ on kiertävää, joten tulet tarvitsemaan B-ajokortin sekä oman auton käyttömahdollisuuden.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoon tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 28.2.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Työ alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi


- ISS on savuton työpaikka -