(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä siivooja Raision alueelle
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Haluatko tehdä muiden päivästä entistä aurinkoisemman? Etsitkö vakituista siivoustyötä? Hienoa, sillä me etsimme  

 

 

SIIVOOJAA

 

 

Työskentelet asiakaskohteissamme Raisiossa, aivan Turun rajalla. Kohteina on myymäläkohde, josta siirrytään siivoamaan kohteita kauppakeskukseen. Tässä paketissa kohteita on kolme ja yhteensä niistä kertyy viikkotyötunteja 30,25h. Mikäli kaipaat täysiä tunteja (37,5h) on pakettiin mahdollista lisätä yksi kohde Turusta, jolloin tunnit nousevat 37,5 viikkotuntiin. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin kello 6.00 alkaen. Noudatamme kiinteistöpalvelualan TES:iä ja tässä tehtävässä palkkaluokka on 2 eli 10,88€/h.

 

Tehtävässä onnistuaksesi tarvitset hieman aikaisempaa työkokemusta siivousalalta, sekä suomen kielen taidon. Myös asiakaspalvelutaidot arvostamme korkealle, sillä työhön sisältyy myös osittaista asiakaspalvelua. Siivouskoneiden käyttötaito on plussaa, mutta tarvittaessa perehdytämme sinut laitteiden käyttöön. Tehtävässä on vaatimuksena työturvallisuuskortti. Luotettavuus, itseohjautuneisuus sekä tarkkuus ovat valttikorttejasi tässä tehtävässä. Tehtävässä menestyäkseni sinulla tulisi olla ajokortti ja kulkuväline, jotta pääset liikkumaan sujuvasti kohteiden välillä. 

 

Tarjoamme sinulle työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi!

 

Meiltä saat vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen! Meihin työnantajana voit perehtyä laajemmin osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

 

 

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta!