Kiertävä siivooja peruspesuihin pääkaupunkiseudulle
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2021

Haemme nyt kiertävää SIIVOOJAA PERUSPESUIHIN vahvistamaan tiimiämme PÄÄKAUPUNKISEUDULLE.

Työskentelet osana ammattitaitoista tiimiämme vastaten peruspesuista vaihtelevissa asiakaskohteissamme pääkaupunkisudulla. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työtä kertyy 5–7,5 h/päivä (30–37,5h / viikko). Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville aamu- ja iltavuoroihin, mutta myös viikonloppuvuorot voivat olla mahdollisia.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää, että sinulla on jo vankka kokemus siivoustyöstä ja hallitset peruspesut, tehtävään soveltuva koulutus katsotaan eduksesi. Työ on fyysisesti kuormittavaa, joten hyvä peruskunto on edellytys työssä suoriutumiselle. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tarkkaa ja itsenäistä työskentelyotetta. Asiakkaitamme palvellaan joko suomen tai englannin kielellä, kohteesta riippuen, joten odotamme sinun kommunikoivan sujuvasti molemmilla kielillä. Työn liikkuvan luonteen vuoksi B-ajokortti on välttämätön.


Tehtävään valitulle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti, joka hyväksyttynä on edellytys työsopimukselle


Tarjoamme sinulle säännöllisen työn ja monipuolisen työnkuvan sekä turvallisen ja kannustavan työympäristön. Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista ja kannustamme kehittämään sekä ylläpitämään ammattitaitoa koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta, joka tässä tehtävässä on palkkaluokan 4 mukainen. 

Kiinnostuitko? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteessa tyopaikat.iss.fi jo tänään, hakuaika päättyy 24.9.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan.ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot