Kiertävä siivooja peruspesuihin Helsingin keskustaan
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Hei osaava SIIVOOJA – me etsimme sinua kokopäiväiseen työsuhteeseen tiimimme vahvistukseksi Helsinkiin! Tässä tehtävässä vastaat peruspesuista Helsingin keskustan alueella sijaitsevissa asiakaskohteissamme osana ammattitaitoista tiimiämme. Työvuorosi ovat vaihtelevasti aamu- ja iltavuoroissa klo 6–23 välisenä aikana, työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Tämä työsuhde toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.


Tarjoamme sinulle


  • paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme. Katso esimerkki meillä siivoustiimissä aloittaneet Eeva-Riitan urapolusta
  • työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
  • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
  • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat
  • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit
  • liikunta- ja kulttuuriedun vapaa-ajalle

 


Sinulta me toivomme


  • aiempaa kokemusta siivoustyöstä, erityisesti arvostamme peruspesujen hallintaa. Puhtauspalvelualan koulutuksen katsomme eduksesi
  • itsenäistä, tarkkaa ja oma-aloitteista työotetta
  • sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä kuntoa
  • erinomaista, hymyilevää palveluasennetta

Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Siivous on palvelualoistamme suurin. Olemme luoneet puhtaita ja siten turvallisia, viihtyisiä ja tuottavia tiloja yli 80 vuoden ajan. Nykyisin siivoamme yhä useammissa kohteissamme kemikaalivapaasti, moderneja siivouskoneita käyttäen. Työparinasi saattaa olla robotti!


Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!


Hae oheisen linkin kautta viimeistään 23.1.! Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Muita tarjoamiamme työmahdollisuuksia löydät osoitteesta tyopaikat.iss.fi.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot