Kiertävä siivooja pääkaupunkiseudulle
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021

Etsimme L&T:n remmiin ihka omaa Kiertävää Luottopakkia siivoustehtäviin! Haemme

 

KIERTÄVÄÄ SIIVOOJAA 

 

Kohteet sijaitsevat Helsingin, Vantaan, Espoo, Kirkkonummen, Tuusulan ja Vihdin alueilla. Kohteiden välillä kruisailet tuotantoautolla, joten manuaalinen B-ajokortti tulee löytyä takataskusta. Kiertävänä siivoojana tehtäväsi on siivota ne kohteet, jotka kunakin päivänä kaipaavat tekijää. Huolehdit asiakkaamme tilojen puhtaudesta, jätteiden lajittelusta ja omalta osaltasi myös kiinteistön energiatehokkuudesta. Kohteinasi on lähinnä hoiva-alan kohteet, joten on tärkeää, että pidät ihmisten kohtaamisesta. Työtä tehdään klo. 6.00-22.00 välisenä aikana vaihtelevasti. Työ kokoaikainen ja vakituinen. Palkkaus maksetaan kiinteistöpalvelualan TES:n mukaisesti.

 

Odotamme sinulta aikaisempaa siivouskokemusta, jotta pystyt hoitamaan vaihtelevat kohteet laadukkaasti. Siivouksen aseptiikan ja perusmenetelmien hallitseminen on iso plussa! Lisäksi tärkeimpiä ominaisuuksiasi ovat joustavuus, huolellisuus ja ystävällisyys - näillä taatusti menestyt! Mukautumiskyky vaihteleviin tilanteisiin ja into uudenoppimisesta kuuluvat vakiokalustoosi. Jotta pärjäät tehtävässä, olisi hyvä, että hallitset suomen kielen jollain tasolla. Englannin kielen taidosta on etua.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä rakentamaan juuri sinunlaisen urapolun isossa kiertotalousfirmassa, jossa on juuri uudistettu siivouksen organisaatio. Esimiehenäsi tulee toimimaan uudessa roolissa Palvelumestari, joka on valittu tehtäväänsä nimenomaan lähiesimiestaitojensa takia. Tavoitteisiimme kuuluu 2020-luvulla panostaa entistä enemmän siihen, että työntekijämme voivat hyvin ja kokevat saavansa tarvitsemansa tuen esimieheltään. Ja toki meillä on myös normaalia kattavampi työterveyshuolto, etuja terveys- ja hyvinvointipalveluista, henkilöstökerhoja ja ennen kaikkea mahdollisuuksia uraelämässä! 

 

Joko sormien tekisi mieli hiipiä kohti HAE- painiketta? Älä aikaile, vaan hae paikkaa oheisen linkin kautta! Luemme hakemuksia jo hakuaikana ja nappaamme sopivan tyypin palkkalistoillemme heti kun hänet löydämme!

 

Mikäli kysymyksiä heräsi, voit osoittaa ne tänne rekry(at)lassila-tikanoja.fi Lisääthän mukaan myös viisinumeroisen ID-numeron, jonka löydät työpaikkailmoituksen otsikosta tai alta L&T työnhakulinkissä. Huomaathan kuitenkin, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1500081
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila ja Tikanoja Rekrytointitiimi
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Helsinki