Kiertävä siivooja Ouluun
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Hei osaava SIIVOOJA – me etsimme sinua kokopäiväiseen työsuhteeseen Ouluun! Työskentelet eri asiakaskohteissamme Oulussa ja lähikunnissa työparisi kanssa hoitaen peruspesuja asiakkaidemme tilausten mukaan sekä sijaistat tarvittaessa eri kohteissamme.


Tässä tehtävässä työympäristösi vaihtelevat ja työaikasi määrittyvät kunkin ajankohdan tilausten mukaisesti. Peruspesut painottuvat iltoihin ja viikonloppuihin, sijaistuksia voi olla myös aamu- ja päivävuorossa. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti klo 6–23 väliseen aikaan. Tämä työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.


 


Tarjoamme sinulle


 • paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme. Katso esimerkki Lukaksen vauhdikkaasta urapolusta
 • työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
 • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
 • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat
 • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit
 • liikunta- ja kulttuuriedun vapaa-ajalle

 


Sinulta me toivomme


 • puhtauspalvelualan koulutusta ja aiempaa kokemusta siivoustyöstä, hallitset myös peruspesut
 • B-ajokorttia työn liikkuvan luonteen vuoksi, oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksesi
 • itsenäistä, tarkkaa ja oma-aloitteista työotetta sekä taitoa organisoida omaa työtäsi
 • joustavuutta työaikojen suhteen ja halukkuutta vaihtuviin työtehtäviin
 • sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä kuntoa
 • erinomaista, hymyilevää palveluasennettaMe, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Siivous on palvelualoistamme suurin. Olemme luoneet puhtaita ja siten turvallisia, viihtyisiä ja tuottavia tiloja yli 80 vuoden ajan. Nykyisin siivoamme yhä useammissa kohteissamme kemikaalivapaasti, moderneja siivouskoneita käyttäen. Työparinasi saattaa olla robotti!


Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!


Kiinnostuitko? Hae oheisen linkin kautta viimeistään 18.1.! Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Muita tarjoamiamme työmahdollisuuksia löydät osoitteesta tyopaikat.iss.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot