Kiertävä siivooja Ouluun
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2021

Hei osaava SIIVOOJA – me etsimme sinua tiimimme vahvistuksesi Ouluun! Tässä tehtävässä vastaat ylläpito- ja perussiivouksesta eri asiakaskohteissamme n. 8 km säteellä Oulun keskustasta. Työalueeseesi kuuluu mm. toimisto- ja lääketieteen kohteita. Työvuorosi sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin kello 7–16 välillä, viikkotasolla 25–37,5 h. Tämä työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.


Tarjoamme sinulle


  • paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme. Katso esimerkki meillä siivoustiimissä aloittaneen Eeva-Riitan urapolusta täältä
  • työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
  • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
  • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat
  • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit


Sinulta me toivomme


  • puhtauspalvelualan tutkintoa ja aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, erityisesti arvostamme aiempaa kokemusta korkean hygieniatason kohteesta tai leikkaussaliympäristöstä
  • itsenäistä, tarkkaa ja oma-aloitteista työotetta
  • sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä kuntoa
  • erinomaista palveluasennetta
  • ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta päästäksesi liikkumaan sujuvasti työkohteiden välilläMe, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Siivous on palvelualoistamme suurin, olemme kehittäneet siivousosaamistamme yli 80 vuoden ajan.


Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!


Hae oheisen linkin kautta viimeistään 22.10.! Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Halutessasi saat lisätietoja tehtävästä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@iss.fi. Lisää tarjoamiamme työmahdollisuuksia löydät osoitteesta tyopaikat.iss.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot