(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä siivooja Lohjan alueelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Kyllästyttääkö rutiininomainen työ yhdessä paikassa? Kaipaatko liikkuvaa ja itsenäistä työtä? TULE MEILLE TÖIHIN! Haemme nyt

KIERTÄVÄÄ SIIVOOJAA

vakituiseen työhön asiakaskohteisiimme Lohjalle. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin klo 06.00-14.00 välillä. Työkohteina on erilaisia kohteita, joten monipuolisuus työssä on taattua.

 

Työaikasi on noin. 30-37,5h /vko. Työajat ovat pääasiassa päivävuoroja, mutta tiukan paikan tullen arvostamme myös joustavuutta ilatyöhön.

 

Tehtävän palkkaus on KIPA TES: n mukainen PL 3 eli 11,20€/h, eli kuukausiansiona noin. 1803€/kk. 

Arvostamme siivousalan aikaisempaa kokemusta, mutta tarjoamme kyllä perehdytyksen tehtävään. Kyseessä on vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita sisältävä työ, joten toivomme sinulta riittävää suomen kielen taitoa. Hoidettavanasi on useampi kohde, joten ajokortti ja ajotaidot ovat välttämättömiä.

 

Tarjoamme kaikille työntekijöillemme mm.

 

- Paremman työterveyshuollon, joka korvaa mm. kattavasti KELA-korvattavat lääkkeet. 

- Kuntosalietuja ympäri pääkaupunkiseutua

- Ammattilaisten tekemiä kotitreenivideoita, joiden tahtiin voit treenata missä ja milloin vain, vaikka koko perheen voimin!

- Liikunta- ja kulttuurisetelit, jotka voit hyödyntää keikoille, liikkumiseen tai viihtymiseen - voit itse päättää :)

- Täyden tuen kehittymisellesi, mikä olet motivoitunut. Kiinnostaako esim. Lähiesimiestyön koulutus? Laitohuoltajan koulutus? Meillä se onnistuu!

Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, osaamisen kasvattamiseen ja esimiestyön kehittämiseen. Haluamme tarjota entistäkin turvallisemman työpaikan. Työntekijämme arvostavat myös tarjoamiamme nykyaikaisia työtä helpottavia työvälineitämme.

Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin tai tämän hakemuksen ohessa olevasta linkistä. Jos haluat kuitenkin tiedustella lisätietoja, voit olla yhteydessä rekrytoiviin esimiehiin Meritiin 0503851621 tai Anetteen 0504728287 klo. 8-16 välisinä aikoina.