(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä siivooja Lohjan alueelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Kyllästyttääkö rutiininomainen työ yhdessä paikassa? Kaipaatko liikkuvaa ja itsenäistä työt? TULE MEILLE TÖIHIN! Haemme nyt

KIERTÄVÄÄ SIIVOOJAA

vakituiseen työhön asiakaskohteisiimme Lohjalle.Työtä tehdään maanantaista perjantaihin klo 06.00-14.00 välillä. Työkohteina on erilaisia kohteita, joten monipuolisuus on taattua.

 

Työaikasi on noin. 30-37,5h /vko. Työajat ovat pääasiassa päivävuoroja, mutta tiukan paikan tullen arvostamme myös joustavuutta ilatyöhön.

 

Tehtävän palkkaus on KIPA TES: n mukainen PL 3 eli 11,20€/h, eli kuukausiansiona noin. 1803€/kk. 

Arvostamme siivousalan aikaisempaa kokemusta, mutta tarjoamme perehdytyksen tehtävään. Kyseessä on vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita sisältävä työ, joten toivomme sinulta suomen kielen riittävää taitoa. Töissä on useampia kohteita joten odotamme sinulta ajokorttia ja ajotaitoa.

 

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä!

Etuihisi kuuluu mm.

- Parempi työterveyshuolto, joka korvaa mm. kattavasti KELA-korvattavat lääkkeet. 

- Kuntosalietuja ympäri pääkaupunkiseutua

- Ammattilaisten tekemiä kotitreenivideoita, joiden tahtiin voit treenata missä ja milloin vain!

- Liikunta- ja kulttuurisetelit, jotka voit hyödyntää keikoille, liikkumiseen tai viihtymiseen - voit itse päättää :)

- Täyden tuen kehittymisellesi, mikä olet motivoitunut.

Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, osaamisen kasvattamiseen ja esimiestyön kehittämiseen. Haluamme tarjota entistäkin turvallisemman työpaikan. Työntekijämme arvostavat myös tarjoamiamme nykyaikaisia työtä helpottavia työvälineitämme.

Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin tai tämän hakemuksen ohessa olevasta linkistä. Jos haluat kuitenkin tiedustella lisätietoja, voit olla yhteydessä rekrytoiviin esimiehiin Meritiin 0503851621 tai Anetteen 0504728287 klo. 8-16 välisinä aikoina.