(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä siivooja Lohjan alueelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Viihtyminenkin on sallittua. Haemme nyt

KIERTÄVÄÄ SIIVOOJAA

vakituiseen työhön asiakaskohteisiimme Lohjalle. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin klo 06-22.00 välillä. Työkohteet vaihtelevat - työskentelet siellä missä panostasi tarvitaankaan, toimistossa, koulussa, tehtaassa tai missä milloinkin. Kiertävä siivooja on jokapaikan höylä ja todellinen monitaituri, minkä vuoksi palkkakin on KIPA TES 4 mukainen. Työaikasi on 37,5 h /vko sisältäen ilta ja vkonloppuvuorojen lisäksi myös aamu/päivävuoroja.

Arvostamme siivousalan aikaisempaa kokemusta, mutta tarjoamme joka tapauksessa perehdytyksen tehtävään. Kyseessä on vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita sisältävä työ, joten toivomme sinulta suomen kielen riittävää taitoa. Töissä on useampia kohteita joten odotamme sinulta ajokorttia ja valmiutta hypätä rattiin joka päivä.

 

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä! Työterveyshuoltomme ei ole mitään tavan huttua, vaan työntekijämme pääsevät sairauskassan jäseniksi. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, osaamisen kasvattamiseen ja esimiestyön kehittämiseen. Haluamme tarjota entistäkin turvallisemman työpaikan. Työntekijämme arvostavat myös tarjoamiamme nykyaikaisia työtä helpottavia työvälineitämme.

Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta! Palkkaamme sopivan tekijän heti kun hänen hakemuksensa meille kolahtaa.

 

Lisätietoja tehtävästä saat osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.