(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä siivooja Lempäälän alueelle
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Hei sinä tuleva tiimiläisemme, pysyykö moppi hyppysissä kuin liimattu? Entä löytyykö joustoa ja mukautumiskykyä vaihteleviin tehtäviin vaikka joka päivä? Jatkahan lukemista, sillä etsimme Lempäälän alueelle reipasta

 

KIERTÄVÄÄ SIIVOOJAA

 

osa-aikaiseen ja vakituiseen työhön. Tässä tehtävässä työskentelet alueen luottopakkina, joka ottaa homman haltuun siellä missä milloinkin tarvitaan. Sinulla ei siis ole omaa vakituista työmaata, vaan liikut ympäri Lempäälän aluetta paikaten sairas- ja vuosilomapoissaoloja. Huolehdit teollisuusasiakkaidemme kohteissa puhtaudesta, jätteiden lajittelusta ja energiatehokkuudesta. Kohteita löytyy myymälästä, terveystaloon, leikkihalliin ja muihin sosiaalitiloihin. Töitä tehdään pääsääntöisesti ma-pe välillä klo 6.00 alkaen. Päivätunnit vaihtelevat, mutta päivien pituudet ovat noin. 4-6h/pv. Viikossa tunteja kertyy noin. 26,5h. Mikäli intoa riittää, lisätunteja on mahdollista saada. Palkkaus määräytyy kaikissa tehtävissämme kiinteistöpalvelualan TES: n mukaan, tässä tehtävässä PL2 ja PL3, riippuen kohteen vaativuudesta. Työt on määrä alkaa 1.12.2020.

 

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat sitäkin enemmän! Tehtävään vaaditaan B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta älä vain peräänny mikäli sitä ei omasta takaa löydy. Työauto on mahdollista saada myös talon puolesta. 

 

Me tarjoamme sinulle vakituisen työn lisäksi paljon muutakin, nimittäin

uudessa L&T: n roolissa olevan Palvelumestarin, joka toimii esimiehenäsi ja tsemppaa sinut parhaimpiin tuloksiin viikoittain! Lisäksi saat käyttöösi henkilöstöedut, kuten kuntosaliedut ja tavallista kattavamman työterveyshuollon, johon kuuluu pääsy sairauskassaan. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Lisäksi meillä on tarjota sinulle konkreettisia ja monipuolisia mahdollisuuksia edetä urallasi mikäli motivaatiota löytyy.

 

Hae paikkaa mahdollisimman pian klikkaamalla tämän ilmoituksen alapuolella olevaa linkkiä, palkkaamme sopivan henkilön heti sen löydyttyä! 

 

Mikäli sinua kiinnostaa kuulla lisää siivoustyöstä L&T:llä, pääset lukemaan siitä lisää täältä https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo.Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.