Kiertävä siivooja, Kouvola
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Haemme kiertäviä SIIVOOJIA asiakaskohteisiimme Kouvolaan!


Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksista sekä mahdollisista perussiivouksista. Työympäristöinä on muun muassa myymälöitä, toimistoja ja kerrostalojen porrassiivousta. Toimit kiertävänä siivoojana alueiden asiakaskohteissamme ja sijaistat tarpeen mukaan kohteiden henkilöstöä. Työtä tehdään arkisin sekä viikonloppuisin ja työajat vaihtelevat kohteiden mukaisesti, joten työaikojen suhteen toivotaan joustavuutta. Työ on tarvittaessa töihin kutsuttava. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa


  • paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme.
  • työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
  • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
  • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat.
  • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit.


Sinulta me toivomme


  • erinomaista palveluasennetta.
  • aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä tai alan koulutusta.
  • sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.
  • hyvää fyysistä kuntoa.
  • B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta, jotta pystyt liikkumaan kohteiden välillä.


Hae täältä viimeistään 23.1.!
Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Halutessasi saat lisätietoja tehtävästä lähettämällä sähköpostia rekrytointi@iss.fi.


Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS: laisia on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Siivous on palvelualoistamme suurin, olemme kehittäneet siivousosaamistamme yli 80 vuoden ajan.


Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS: laisena pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot