(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä siivooja, kokoaikainen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

Nautitko monipuolisesta ja vaihtelevasta työstä? Oletko omatoiminen työskentelijä?

Etsimme nyt kahta kiertävää SIIVOOJAA eri asiakaskohteisiimme pääkaupunkiseudulle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Tässä tehtävässä vastaat useiden asiakaskohteiden ylläpitosiivouksesta toimistokohteissa sekä autojen puhtaudesta. Työtä tehdään pääsääntöisesti klo 06-16 välillä arkisin. Molemmat tehtävät ovat toistaiseksi voimassa olevia ja kokoaikaisia.

Tehtävään edellytetään vähintään vuosi aikaisempaa työkokemusta siivoustyöstä. Alalle soveltuva koulutus sekä kurssit katsotaan eduksi. Lisäksi tehtävässä tarvitset hyvää peruskuntoa, sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa sekä B-ajokortin. Tässä tehtävässä viihdyt, jos olet reipas ja oma-aloitteine siivooja sekä toimit asiakaslähtöisesti. Tehtäviin valituille henkilöille tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuus selvitys, joka hyväksyttynä mahdollistaa työsuhteen.

Me tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän sekä reilun tiimin tueksesi. Tehtävässä työskentelet erilaisten sidosryhmien kanssa ja pääset hyödyntämään ammattitaitoasi sekä kehittämään osaamistasi entisestään. Huolehdimme työntekijöidemme työhyvinvoinnista ja työturvallisuudestasi muun muassa ensiluokkaisten työvälineiden avulla.

Lähetä hakemuksesi tähän tehtävään osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta viimeistään 2.8.2020. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi- ISS on savuton työpaikka -