(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä siivooja keskustan alueelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2018

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä vaihtelevassa ympäristössä? 

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää SIIVOOJAA  vahvistamaan tiimiämme Helsingin keskustan alueella. .

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Meillä vastaat eri asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta toimistoympäristössä. Työaika sijoittuu tehtäväksi pääsääntöisesti arkisin klo 6-22 välillä, mutta välillä töitä voi olla myös viikonloppuisin. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. 

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, mielellään erityyppisistä kohteista, alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, erinomaista palveluasennetta sekä suomen kielen taitoa. Kiertävänä siivoojana kohtaat uusia ihmisiä jatkuvasti ja pääset työskentelemään erilaisten ihmisten kanssa. Toivomme sinulta joustavauutta ja mukautuvaisuutta. Viihdyt tässä tehtävässä varmasti, jos nautit vaihtelusta ja sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote. Työhön valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. 

Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 15.1.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -