(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä siivooja keskustan alueelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2018

ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.


Olisitko sinä etsimämme reipas ja asiakaspalveluhenkinen SIIVOOJA kiertämään Helsingin keskustan kohteissamme?
 
Työsuhde on vakituinen ja työaika sijoittuu tehtäväksi pääosin arkisin klo 6-00, mutta työvuorot voivat sijoittua myös viikonlopuille. 

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, mielellään erilaisista siivouskohteista. Alan koulutuksen sekä kurssit katsomme eduksesi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä erinomaista palveluasennetta. Kiertävänä siivoojana kohtaat uusia ihmisiä jatkuvasti ja pääset työskentelemään erilaisten ihmisten kanssa. Toivomme, että olet joustava ja mukautuvainen ja nautit vaihtelusta työssäsi. Tehtävään valitulle henilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsopimukselle.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity iloiseen työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.11.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan perehdytyksellä.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -