(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä siivooja keskustaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2018

ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.Olisitko sinä etsimämme reipas ja asiakaspalveluhenkinen SIIVOOJA kiertämään Helsingin keskustan kohteissamme?
 
Työsuhde on vakituinen ja työaika sijoittuu tehtäväksi pääosin arkisin klo 6-00, mutta työvuorot voivat sijoittua myös viikonlopuille. 

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, mielellään erilaisista siivouskohteista. Alan koulutuksen sekä kurssit katsomme eduksesi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä erinomaista palveluasennetta. Kiertävänä siivoojana kohtaat uusia ihmisiä jatkuvasti ja pääset työskentelemään erilaisten ihmisten kanssa. Toivomme, että olet joustava ja mukautuvainen ja nautit vaihtelusta työssäsi. Tehtävään valitulle henilölle tullaan tekemään  

Me ISS siivouspalveluissa huolehdimme kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidemme päivittäistä hyvinvointia. Tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity iloiseen työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 15.10.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan perehdytyksellä.

-ISS on savuton työpaikka-