(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä siivooja Jyväskylän seudulle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme tiimiimme vahvistukseksi reippaita ja aktiivisia

KEIKKASIIVOOJIA / TUURAAJIA

vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylään. Tässä tehtävässä työskentelet luottopakkina, joka häärää siellä missä milloinkin tarvitaan. Sinulla ei siis ole omaa vakituista työmaata, vaan liikut ympäri ämpäri Jyväskylän seutua paikaten sairas- ja vuosilomapoissaoloja. Huolehdit asiakaskohteissa puhtaudesta, jätteiden lajittelusta ja energiatehokkuudesta. Kohteesta riippuen hoidat myös aulapalvelua, postitusta tai kukkien kastelua. Työ on kokoaikainen 37,5h/vko.

Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten. Työn liikkuvuuden vuoksi hakijoilta vaaditaan B ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. 

Tarjoamme monipuolisen ja liikkuvan työn osana mukavaa työporukkaa. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Sinulla on mahdollisuus myös kouluttautua samalla ammattiin – voit halutessasi suorittaa toimitilalahuoltajan tutkinnon osan tai vaikka koko tutkinnon oppisopimuksella työn ohessa!

Hae paikkaa mahdollisimman pian osoitteessa www.lt.fi/toihin. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme, ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.