(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä siivooja Järvenpään alueelle
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020
Siivoustyön osaaja, sinua tarvitaan! Asiakkaame etsii suomen kielen taitoista, B-ajokortillista alalta jo kokemusta kartuttanutta siivoojaa remmiinsä.

Saat omat asiakaskohteet, joissa kierrät siivoamassa toimisto- ja sosiaalitiloja, toisissa kohteissa on myös kevyttä tuotantotilojen siivoamista. Kohteet sijaitsevat Järvenpää-Tuusula-Kerava -akselilla, ja päivän aikana saatat kiertää useammassakin kohteessa.

Työsi on hyvin itsenäistä, joten löytyyhän sinulta taito aikatauluttaa oma työsi. Avustat tarvittaessa myös tiimin muita jäseniä heidän asiakaskohteissaan, joten erinomaisten yhteistyötaitojen merkitystä ei voi liikaa korostaa.

Kyseessä on kokopäivätyö. Työsuhde on aluksi määräaikainen, ja määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen vakituiseksi työntekijäksi määräajan jälkeen. Asiakasyrityksemme on myös valmis tarjoamaan alan koulutuksen sinulle esim. oppisopimuskoulutuksella!

Haethan tehtävään pikaisesti oheisen linkin kautta, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Timperi, janne.timperi@hryhtiot.fi.

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi.

Seuraathan meitä myös Facebookissa sekä Instagramissa @hryhtiotsuomi.

Avainsanat: siivous, puhtaanapito, toimitilasiivous, toimistosiivous.