Kiertävä siivooja Iin ja Oulun alueelle
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2021

Oletko hymyilevä ja asiakaspalvelualtis, työtä pelkäämätön tyyppi? Kiinnostaako siivoustyö? Jos nyökyttelit päätäsi, meillä voisi olla juuri Sinulle sopiva duuni!  Hyppää mukaan meidän remmiin, haussa on

 

KIERÄTÄVÄ SIIVOOJA

 

 

Tässä pestissä pääset tekemään mielenkiintoisissa ympäristöissä ylläpitosiivousta sekä perussiivousta. Kohteina meillä on muun muassa toimisto- ja myymälätiloja, sosiaali- ja terveysalan toimitiloja sekä kunnan kulttuuri-, opetus- ja palvelutiloja. Työ on liikkuvaa ja sitä tehdään noin 50km säteellä Oulun ja Iin välillä. Jotta pääset sujuvasti hurauttamaan autolla kohteiden välillä, tulisi sinulta löytyä takataskusta b-ajokortti ja pihasta auto liikkumiseen. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville maanantaista lauantaihin ja työtä tehdään niin aamu- kuin iltavuoroissa. Tuntimäärään pääset itse vaikuttamaan. Tämä pesti sopii siis sinulle, joka olet joustava ja mukaudut muuttuviin tilanteisiin helposti!

 

Miten menestyä tehtävässä? Kohteiden monipuolisuuden vuoksi suuri plussa on, jos taustalta löytyy siivousalan työkokemusta ja puhtauspalvelualan koulutus – tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä, jos olet motivoitunut ja innostunut oppimaan! Persoonana olet ulospäinsuuntautunut ja palvelualtis, jolta ei rohkeutta puutu, nautit liikkuvasta työstä ja olet ripeä otteissasi. Arvostamme työntekijöissämme luotettavuutta, tarkkaa työnjälkeä ja itsenäistä työotetta!

 

Miksi sinun kannattaisi liittyä porukkaamme? Meillä L&T:llä pääset tekemään kiertotaloutta käytännössä, jonka lisäksi ilahdutat työlläsi tilojen käyttäjiä päivittäin. Me myös tuemme ja avustamme sinua oman urapolkusi kehittämisessä omien toiveidesi puitteissa!  Palkkauksessa noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja ison taloon etuuksiin kuuluu myös paljon hyvinvointi-, terveys- ja liikuntaetuja, jotta voit nauttia elämästä myös työn ulkopuolella.

 

 

Kannustamme ja tuemme sinua mieluusti kouluttautumaan oppisopimuskoulutuksella työn ohessa eli ei hätää, mikäli aikaisempaa taustaa siivousalalta ei vielä ole.

 

Me odotamme sinua täällä jo innolla, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä - jätä hakemus oikean ylänurkan HAE -painikkeen kautta! Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin seikka, kysy lisätietoja: lea.forsberg@lassila-tikanoja.fi. (Lisääthän viestiisi työpaikan viisinumeroisen ID-tunnuksen). Huomioithan ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse.

 

Kurkkaa vielä, millaista siivoustyö on L&T:llä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot