(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä siivooja Hyvinkäälle ja Mäntsälään
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019

Haluatko olla pelastava enkeli ja auttaa siellä, missä apua siivouskentällä eniten kaivataan? Tässä sinulle tehtävä, jossa apuasi arvostetaan varmasti!

 

Etsimme uusia reippaita ja iloisia

 

SIIVOOJIA

 

Hyvinkään ja Mäntsälän alueelle vakituiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä työskentelet alueen luottopakkina, joka auttaa siellä missä milloinkin tarvitaan. Sinulla ei siis ole omaa vakituista työmaata, vaan liikut päivittäin ympäri Hyvinkäätä ja sen lähialueita paikaten mm. sairas- ja lomapoissaoloja eri kohteissa. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa aamuun klo 6-14, mutta arvostamme suuresti joustomahdollisuutta tarvittaessa iltatyöhön. Töitä on kuitenkin joka viikko tarjolla täydet 37,5h/vko! Tehtävä on kohteiden vaihtelevuudesta johtuen haastava ja tämä näkyy myös saamassasi korvauksessa!

 

Aikaisempi työkokemus siivousalalta on plussaa, mutta työ on erittäin itsenäistä, joten motivaatio ja oma-aloitteisuus ovat kokemusta tärkeämpiä. Luotettava pitää toki myös olla ja kykenevä sietämään muutoksia työviikon aikana. Tässä työssä et varmasti pääse tylsistymään, sillä jokainen päivä on erilainen! Tehtävä vaatii ajokortin, mutta työssäsi voit käyttää L&T:n tuotannon autoa.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Kiinnostuitko? Älä epäröi, vaan täytä hakemuksesi heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc