(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä siivooja Hyvinkää- Järvenpää
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2018

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää SIIVOOJAA  Hyvinkään ja Järvenpään alueelle.


ISS:n siivouspalveluissa laadukas lopputulos ratkaisee. Määrittelemme asiakkaamme kanssa tavoitteet ja varmistamme omien laatuprosessiemme avulla mielekkään lopputuloksen.Toiminnallamme varmistamme palvelun laatutason, tehokkaan aikataulun, viihtyisyyden ja luotettavan palvelun tuoma turvallisuuden. Tutustu ISS Palveluilla työskentelevän siivoojan työhön enemmän tästä linkistä.


Työssäsi vastaat asiakaskohteidemme, toimistojen ja asuintalojen ylläpitosiivouksesta pääsääntöisesti arkipäivisin. Työaika sijoittuu kello 06-20 välille ja työtunteja kertyy 0- 37,5h viikossa. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen.


Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä ja olet vastuunottokykyinen. Sinulla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja oma-aloitteinen työote. Tulet tarvitsemaan työssä myös auttavaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa, sekä työtä pelkäämätöntä asennetta. Tarvitset myös B- ajokorttia kohteiden välillä liikkumiseen. Valitulle henkilölle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle. 


Tarjoamme sinulle vaihtelevan työn ja kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa. 


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 30.11.2018. 


 


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -