(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä siivooja Helsingin keskustaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

L&T on huomisella töissä! Tästä syystä olemme ottaneet tehtäväksemme toimia edelläkävijänä muutoksessa. Päivitimme nimittäin alan esimiesroolit tähän päivään, jotta voisimme selkeyttää vastuualueita, vähentää työnmäärää ja tehostaa esimiestyötä. Tule meidän remmiin mukaan!  

 

L&T:llä pidetään huolta lattioista, katoista ja ihmisistä niiden välillä. Etsimme L&T: n remmiin ihka omaa Helsingin keskustan Sheriffiä, tosin ei karanneiden varkaiden koppaamiseen, vaan karanneiden moppien! Haemme

 

KIERTÄVÄÄ SIIVOOJAA 

 

Helsingin keskustan alueelle kokoaikaiseen työhön. Tässä tehtävässä työskentelet asiakasyrityksessämme ydinkeskustan alueella. Tehtäväsi on siis kopata karanneet mopit, eli siivota ne kohteet, jotka kunakin päivänä kaipaavat tekijää alueellasi. Huolehdit toimistotilojen puhtaudesta, jätteiden lajittelusta ja omalta osaltasi myös kiinteistön energiatehokkuudesta. Ratsua et tähän hätään tarvitse, sillä alueesi kohteet sijaitsevat todella lähellä toisiaan! Töitä tehdään ma-pe klo. 6-14 välillä. Kiertävän sheriffin tehtävä on asteen rivisheriffin työtä vaativampi, joka on huomioitu palkkauksessakin. Tehtävästä maksetaan nimittäin KIPA TES PL 3, eli 11,20€/h (noin. 1803€/kk). 

 

Odotamme sinulta aikaisempaa siivouskokemusta, jotta pystyt hoitamaan vaihtelevat kohteet moitteettomasti. Siivouksen aseptiikan ja perusmenetelmien hallitseminen on iso plussa! Tai mikäli olet vasta-alkaja alalla, kerro hakemuksessasi erityisen tarkkaan, millä perusteella pystyisit olemaan luottopakkimme Helsingin kehällä!  Sheriffin tärkeimpiä ominaisuuksia ovat joustavuus, huolellisuus ja ystävällisyys - näillä takuusti menestyt! Vaihtelunhalu ja ilo uudenoppimisesta ovat myös suuria plussia! Jotta pärjäät tehtävässä, olisi hyvä, että hallitset suomen- ja englannin kielet - edes jollain tasolla. Jos haluat oikein repäistä, niin tämä voisi olla tilaisuutesi kouluttautua työn ohella mm. oppisopimuskoulutuksella ihan viralliseksi sheriffiksi (Laitoshuoltajaksi)! :) 

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä rakentamaan juuri sinunlaisen urapolun isossa kiertotalousfirmassa, jossa on juuri uudistettu siivouksen organisaatio. Esimiehenäsi tulee toimimaan uudessa roolissa Palvelumestari, joka on valittu tehtäväänsä nimenomaan lähiesimiestaitojensa takia. Tavoitteisiimme kuuluu 2020-luvulla panostaa entistä enemmän siihen, että työntekijämme voivat hyvin ja kokevat saavansa tarvitsemansa tuen esimieheltään. Ja toki meillä on myös normaalia kattavampi työterveyshuolto, etuja terveys- ja hyvinvointipalveluista, henkilöstökerhoja ja ennen kaikkea MAHDOLLISUUKSIA uraelämässä! 

 

Joko sormien tekisi mieli hiipiä kohti HAE- painiketta? 

 

Älä aikaile, vaan hae NYT paikkaa oheisen linkin kautta! Luemme hakemuksia jo hakuaikana ja nappaamme sopivan tyypin palkkalistoillemme heti kun hänet löydämme! Mikäli kysymyksiä heräsi, voit osoittaa ne tänne rekry@lassila-tikanoja.fi Huomaathan kuitenkin, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse!