(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä siivooja Helsingin keskustaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Miltä kuulostaa vaihtelevat työpäivät ja liikkuva työ erilaisissa ympäristöissä? Olet lisäksi palveluhenkinen arjen sankari, joka osaa tarttua eri työtehtäviin Can Do- asenteella? HIENOA, koska me etsimme L&T: n vahvistukseksi

 

KIERTÄVÄÄ SIIVOOJAA

 

Helsingin alueelle. Tässä tehtävässä työskentelet alueesi luottopakkina, joka auttaa hädässä siellä missä tarvitaan. Työaikasi painottuu pääasiassa ma-pe klo. 6.00-16.00 välille, mutta arvostamme joustavuutta myös viikonloppuvuoroille. Olemme tosiasialla liikenteessä eli työtunteja sinulle kertyy 37,5/vko ja työ on kokoaikainen ja solmitaan vakituiseksi. Halutessasi sinulla on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohessa, lisätietoja löydät alempana.

 

Palkkaus tehtävässä riippuu kohteesta ja sen vaativuudesta, mutta kuitenkin KIPA TES Palkkaryhmä 2-4 välillä = 10,67€-11,76€/h. 

 

Mitä toivomme hakijaltamme?

 

Sinulla on aikaisempaa kokemusta alalta tai vaihtoehtoisesti alan koulutus. Työ on erittäin itsenäistä, joten motivaatio ja oma-aloitteisuus ovat tärkeimpiä työkalujasi. Luotettava pitää toki myös olla, ja kykenevä sietämään muutoksia työviikon aikana. Tässä työssä jokainen päivä on varmasti erilainen, joten osaat mukautua muuttuviin tilanteisiin! Tehtävä vaatii B-ajokortin, jotta pääset näppärästi työkohteisiin. 

 

Vastineeksi työpanoksestasi tarjoaame

 

- erittäin kannustavan esimiehen ja modernit työvälineet

- merkityksellisen työn, jossa pääset jatkuvasti kehittymään

- laajan työterveyshuollon (esim. pääsy sairauskassan jäseneksi)

- henkilökuntakerhot, liikunta- ja kulttuurisetelit, sekä alennettuja tapahtumalippuja

- kuntosalietuja ympäri pääkaupunkiseutua

- suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja työehtosopimuksen mukaisen palkan

- koulutusmahdollisuus esimerkiksi oppisopimuksella, johon saat työnantajan täyden tuen! 

- etenemismahdollisuudet - katso esimerkiksi meidän Katarzynan uratarina Youtubesta: https://youtu.be/2lIA3PxSwo8?list=PLkrsmFBeeCD8ssvtJmYUA0M3n_Fz5kLk9 

 

Eikö kuulostakin hyvältä? Niin meistäkin! Hae jo nyt paikkaasi, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja palkkaamme sopivan tekijän heti kun hänet löydämme. 

 

Vai jäikö jokin mietityttämään? Voit tutustua Lassila & Tikanojaan työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry (at) lassila-tikanoja.fi Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekryjärjestelmämme kautta!