(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä siivooja Hämeenlinnaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2020

L&T:llä pidetään huolta lattioista, katoista ja ihmisistä niiden välillä. Rakennamme parempaa huomista ja haluamme sinut osaksi tiimiämme, etsimme nimittäin Hämeenlinnan remmiin 

 

KIERTÄVÄÄ SIIVOOJAA

 

kokoaikaiseen ja vakituiseen työhön. Hämeenlinnan kiertävänä siivoojana tehtäväsi on siis kopata vapaat mopit, eli siivota ne kohteet, jotka kunakin päivänä kaipaavat tekijää alueellasi - käytännössä olet arkemme pelastaja. Huolehdit asiakkaamme tilojen puhtaudesta, jätteiden lajittelusta ja omalta osaltasi myös kiinteistön energiatehokkuudesta. Tässä tehtävässä takaamme, että monipuolisuutta riittää, sillä työympäristösi on vaihteleva. Kohteita on myymälöistä, logistiikkatiloihin ja tuotantotiloihin. Työajat sijoittuvat ma-pe klo. 6.00-22.00 väliselle ajalle painottuen kuitenkin aamuvuoroihin. Tehtävän palkkaus on runsaasti korkeampi kuin tyypillisen rivisiivoojan palkka, maksamme nimittäin Kiinteistöpalvelualan TES PL 4, eli euroissa 12,00€/h. 

 

Jotta pystyt hoitamaan vaihtelevat kohteet moitteettomasti:

1.) siivouksen aseptiikan ja perusmenetelmien hallitseminen on iso plussa! Eli aiempi kokemus tai koulutustausta olisi eduksesi.

2.) sujuvan liikkumisen takaamiseksi voimassaoleva B-luokan ajokortti, omasta autosta on hyötyä, mutta auton voi mahdollisesti saada meiltä työkäyttöön

2.) kiertävän siivoojan tärkeimpiä ominaisuuksia ovat joustavuus, ripeys ja palveluasenne - näillä takuusti menestyt!

3.) mukautumiskyky vaihteleviin tilanteisiin ja into uudenoppimisesta ovat ehdottomasti tärkeimpiä voimavarojasi 

3.) jotta voit kommunikoida asiakkaiden kanssa olisi tärkeää, että hallitset suomen kielen edes jollain tasolla. 

 

Tarjoamme valmentajaksesi tsemppaavan esimiehen ja ison yrityksen osaavat huoltojoukot. Huolto nimittäin tässä joukkueessa pelaa: työterveyshoito on meillä jo valmiiksi hyvä, mutta päälle tulee vielä sairauskassan jäsenyys. Ja toisin kuin fanaattisemmat joukkueenjohtajat, me tajuamme, että elämään mahtuu muutakin. Kaikille työntekijöille avoimet henkilökuntakerhomme välittävät mm. kulttuuri- ja liikuntaseteleitä ja leffalippuja jäsenilleen. Lisäksi henkilökuntamme nauttii edullisista hyvinvointipalveluista, kuten edullisista hieronnoista ja virtuaaliliikuntatunneista. 


Tartu siis mahdollisuuteen! Vastaa huolella kaikkiin kysymyksiimme, kerro osaamisestasi ja miksi juuri sinut kannattaisi valita meidän tiimiin. Pääset jättämään hakemuksesi oheisen linkin kautta.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Lisääthän viestiisi myös viisinumeroisen ID-tunnuksen, jonka löydät L&T nettisivujen työpaikkailmoituksesta, otsikon vierestä. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis jätä hakemustasi sähköpostitse.