(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä siivooja Espooseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2020

Etsitkö liikkuvaa ja omatoimista kokoaikatyötä? Motivoiko sinua työn aktiivisuus sekä toisistaan eroavat työpäivät?  Etsimme tiimiimme iloista ja reipasta

 

KIERTÄVÄÄ SIIVOOJAA

 

Espooseen vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä työskentelet alueen luottopakkina, joka auttaa siellä, missä milloinkin tarvitaan. Liikut päivittäin ympäri Espoota eri kohteissa tehden pieniä peruspesuja ja yhdistelmäkoneella ajoa. Työajat ja -vuorot vaihtelevat klo 06-23 välillä. Töitä on kuitenkin joka viikko tarjolla täydet 37,5h/vko, ja viikonloput ovat useimmiten vapaat!

 

Aikaisempi työkokemus siivousalalta on plussaa, mutta työ on erittäin itsenäistä, joten motivaatio ja oma-aloitteisuus ovat kokemusta tärkeämpiä. Luotettava pitää toki myös olla ja kykenevä sietämään muutoksia työviikon aikana. Tässä työssä et varmasti pääse tylsistymään, sillä jokainen päivä on erilainen! Tehtävä vaatii B-kortin ja auton, jotta pystyt liikkumaan asiakaskohteiden välillä.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.