(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä sheriffi siivoukseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020

L&T on huomisella töissä! Tästä syystä olemme ottaneet tehtäväksemme toimia edelläkävijänä muutoksessa. Päivitimme nimittäin alan esimiesroolit tähän päivään, jotta voisimme selkeyttää vastuualueita, vähentää työnmäärää ja tehostaa esimiestyötä. Tule meidän remmiin mukaan!  

 

L&T:llä pidetään huolta lattioista, katoista ja ihmisistä niiden välillä. Etsimme L&T: n remmiin ihka omaa Helsingin keskustan Sheriffiä, tosin ei karanneiden varkaiden koppaamiseen, vaan karanneiden moppien! Haemme

 

KIERTÄVÄÄ SIIVOOJAA 

 

Hyvinkään alueelle kokoaikaiseen työhön. Hyvinkään sheriffinä tehtäväsi on siis kopata karanneet mopit, eli siivota ne kohteet, jotka kunakin päivänä kaipaavat tekijää alueellasi. Huolehdit asiakkaamme tilojen puhtaudesta, jätteiden lajittelusta ja omalta osaltasi myös kiinteistön energiatehokkuudesta. Kohteita on mm. autoliike ja sote-kohteita. Ratsuna sinulla tulisi olla säästä riippumaton menopeli, jotta saat työauton noukittua varikolta. Töitä tehdään ma-pe klo. 6-14 välillä, kokoaikaisen tunneilla. Tehtävä on alustavasti määräaikainen 28.8.2020 asti, mutta motivoituneelle työntekijälle voi olla vakipaikka luvassa.

 

Odotamme sinulta aikaisempaa siivouskokemusta, jotta pystyt hoitamaan vaihtelevat kohteet moitteettomasti. Siivouksen aseptiikan ja perusmenetelmien hallitseminen on iso plussa! Tai mikäli olet vasta-alkaja alalla, kerro hakemuksessasi erityisen tarkkaan, millä perusteella pystyisit olemaan luottopakkimme Hyvinkään kehällä! Sheriffin tärkeimpiä ominaisuuksia ovat joustavuus, huolellisuus ja ystävällisyys - näillä takuusti menestyt! Mukautumiskyky vaihteleviin tilanteisiin ja into uudenoppimisesta ovat ehdottomasti eduksesi. Jotta pärjäät tehtävässä, olisi hyvä, että hallitset suomen- ja englannin kielet - edes jollain tasolla. Jos haluat oikein repäistä, niin tämä voisi olla tilaisuutesi kouluttautua työn ohella mm. oppisopimuskoulutuksella ihan viralliseksi sheriffiksi (esim. Laitoshuoltajaksi)! :) 

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä rakentamaan juuri sinunlaisen urapolun isossa kiertotalousfirmassa, jossa on juuri uudistettu siivouksen organisaatio. Esimiehenäsi tulee toimimaan uudessa roolissa Palvelumestari, joka on valittu tehtäväänsä nimenomaan lähiesimiestaitojensa takia. Tavoitteisiimme kuuluu 2020-luvulla panostaa entistä enemmän siihen, että työntekijämme voivat hyvin ja kokevat saavansa tarvitsemansa tuen esimieheltään. Ja toki meillä on myös normaalia kattavampi työterveyshuolto, etuja terveys- ja hyvinvointipalveluista, henkilöstökerhoja ja ennen kaikkea MAHDOLLISUUKSIA uraelämässä! 

 

Joko sormien tekisi mieli hiipiä kohti HAE- painiketta? 

 

Älä aikaile, vaan hae NYT paikkaa oheisen linkin kautta! Luemme hakemuksia jo hakuaikana ja nappaamme sopivan tyypin palkkalistoillemme heti kun hänet löydämme! Mikäli kysymyksiä heräsi, voit osoittaa ne tänne rekry@lassila-tikanoja.fi Huomaathan kuitenkin, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse!