Kiertävä ruokapalveluvastaava, Lauttasaari ja Ruoholahti
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Parasta yhdessä! Haemme RUOKAPALVELUVASTAAVAA vakituiseen työsuhteeseen Palvelukeskus Helsingille Lauttasaaren ja Ruoholahden koulujen ja päiväkotien keittiöihin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä käsiksi monipuolisiin ja mielekkäisiin catering-alan työtehtäviin, joissa työajat ovat mukavat ja tehtäväsi tärkeä.

Tässä roolissa vastaat työkavereidesi kanssa koulujen ja päiväkotien ruokapalvelusta varmistaen, että tulevaisuuden toivot saavat vatsansa täyteen terveellistä ja maukasta murkinaa: keittiöt toimivat kuumennus- ja valmistuskeittiöinä ja tehtäviisi kuuluvat raaka-ainetilaukset, ruoan kuumennus ja valmistus, hävikin seuranta ja muut keittiön tehtävät.

Sovit tehtävään erinomaisesti, mikäli taustaltasi löytyy alan koulutusta tai valmista työkokemusta vastaavista tehtävistä. Toivomme että olet yhteistyökykyinen, joustava ja huumorintajuinen työkaveri, joka nauttii vaihtelevissa kohteissa työskentelystä ja tulee erinomaisesti toimeen kohteiden pikku asiakkaiden kanssa. Myös aiempi kokemus erikoisruokavalioista on työssä suureksi eduksi. Lisäksi tarvitset työssä tietotekniikan perusosaamista, hyvää suomen kielen taitoa sekä hygieniapassin, ja työhön valitun on esitettävä rikosrekisteriote.

Saat tehtävääsi kattavan perehdytyksen, ja pääset Helsingin kaupungin työntekijänä käsiksi moniin henkilöstöetuihin, kuten työsuhdematkalippuun. Vaikka työ ruokapalvelun monipuolisten tehtävien parissa on jo itsessään mukavaa, saat lisäiloa varmasti myös kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisista lomista sekä arkipäiviin sijoittuvasta työajasta. Huomioithan, että Helsingin kaupunki toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Aloitus tehtävässä on heti oikean henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisessä! Opteam toimii kumppanina rekrytoinnissa, joten halutessasi lisätietoa, voit olla yhteydessä:

Opteamin HR-koordinaattori Riikka Heinonen, puh. 010 8500 940.

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, Suomen kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Soveltuvan alan koulutus

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1101776
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.3.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki