(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä ruokapalvelutyöntekijä pääkaupunkiseudulle
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2019
Ruokapalvelutyöntekijä kiertäviin tehtäviin Pääkaupunkiseudulle
Palmia Oy on uudistuva ja vahvasti kehittyvä palveluyhtiö. Palvelujamme ovat kiinteistö-, ravintola-, siivous- ja turvapalvelut.

Etsimme nyt kiertävää ruokapalvelutyöntekijää Pääkaupunkiseudulle koulu-ja päiväkotipisteisiimme iloiseen ja ammattitaitoiseen porukkaamme.

Etsimämme henkilö on luontainen asiakaspalvelija, joka viihtyy erilaisissa ympäristöissä lasten, nuorten ja aikuisten parissa.
Pystyt työskentelemään tiimissä ja yksin. Hymyily on meillä sallittua!

Työtehtäviisi kuuluu mm, linjaston hoito, astiahuolto, lisäkesalaattien valmistaminen sekä monipuolisesti muita ravintolan tehtäviä.

Edellytämme sinulta alan tutkintoa tai vankkaa monen vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä hygieniapassia. Toivomme valittavalta työkokemusta koulu- ja päiväkoti maailmasta sekä ymmärryksen erityisruokavalioista.

Valitulla henkilöllä tulee olla voimassa oleva rikosrekisteriote, laki lasten ja nuorten kanssa työskentelystä.

Työssä tarvitaan joustavuutta työaikojen suhteen ja tärkeää on myös ennakkoluuloton asenne. Koska työ on kiertävää, tarvitset autoa ja ajokorttia. Työajot sekä siirtymät korvataan kilometrikorvauksen mukaisesti.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen, ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Mikäli kiinnostuit ja olet luonteeltasi oma-aloitteinen, aikaansaava ja monipuolista työtä pelkäämätön ruuanlaiton ammattilainen hae tehtävää mahdollisimman pian. Haastatteluja suoritamme jo hakuaikana.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä näkemään monipuolisesti useita kohteita ja vaikuttamaan näiden jokapäiväiseen elämään.

Työympäristömme on luonnollisesti savuton.


Lisätietoja tehtävästä antaa Aluepäällikkö Arja Nummela
arkipäivisin 25.2.-15.3. kello 7.30- 8.30 ja 14.30-15.30
+358 40 630 3196
arja.nummela@palmia.fi