(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä palvelutyöntekijä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2019

Ahistaako provikkapalkka tai liukuhihnatyö? Olisiko aika vaihtaa liikkuvaan ja itsenäiseen asiakaspalvelutyöhön, jossa palkkaus on vakio ja tehtävissä saa käyttää omaa päätään? Meillä olisi tarjolla 

 

KIERTÄVÄN PALVELUTYÖNTEKIJÄN 

 

työ Hyvinkään alueella. Tehtävä on kokoaikainen ja hommia paiskitaan pääosin aamu- ja iltavuorossa, joskin joskus meillä voi olla tarve myös yövuoron paikkaajalle. Lähtöpalkka on KIPA TES 3 eli 11,20 €/h plus ilta- ja yölisät.

 

Mikä ihmeen palvelutyöntekijä? L&T:llä palvelutyöntekijä on Siivooja 2.0: henkilö jolla pysyy moppi hyppysissä, mutta joka pystyy myös hoitamaan suhteita asiakkaaseen ja huolehtimaan ruokaan liittyvistä päivittäisistä tehtävistä. Työkohteet vaihtelevat eri puolilla Hyvinkäältä, joten B-ajokortti on käytännössä pakollinen työtehtävien hoitamiseen.

 

Voisitko se olla sinä? Voisit, jos sinulla on B-ajokortti ja kokemusta joko asiakaspalvelutyöstä, siivoustyöstä tai palvelualalta, jossa hygienialla ja puhtaudella on merkitystä. Laitoshuoltajan tai ravintola-alan tutkinto tai opinnot ovat iso plussa, hygieniapassi samoin. Tiimissäsi on työntekijöitä useammasta eri kielitaustasta ja kommunikoit myös asiakkaan kanssa päivittäin, joten toivomme sinulta hyvää kielitaitoa sekä englanniksi että suomeksi. Jos vielä sinulta löytyy joustavuutta ja oma-aloitteisuutta, olet tähän tehtävään suorastaan tähtiainesta! 

 

Mitä sinulle jää käteen? Ensinnäkin palkka, joka maksetaan pilkulleen sovitun mukaan. Sairauden sattuessa kehiin astuu sairauskassamme, josta saat mm. korvattuna kaikki lääkärin määräämät, Kela-korvattavat lääkkeet. Vapaa-ajallasi voit hyödyntää esimerkiksi alennuksia kuntosalijäsenyyksistä. Tärkeimpänä kaikista sinulla olisi kuitenkin reilu pomo, mahtava tiimi ja tilaisuus rakentaa itsesi näköinen urapolku. L&T:llä tuetaan oman työn ohella kouluttautumista ja nostetaan mielellään omasta porukasta osaajia uusiin tehtäviin.

 

Oletko se siis sinä? Hae paikkaa viivyttelemättä! 

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.