Kiertävä palvelutyöntekijä, ruoka/siivouspalvelut
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Hei tuleva palvelutyöntekijämme, omaatko aiempaa kokemusta ruon valmistuksen parista tai kenties ammattisiivouksesta? Jos vastasit kyllä, niin meillä on sinulle täydellinen päivätyö, joka sisältää roppakaupalla monipuolisuutta ja merkityksellisyyttä! Etsimme TUUSULAAN

 

PALVELUTYÖNTEKIJÄÄ SIIVOUS- JA RUOKAPALVELUTEHTÄVIIN

 

Kohteinasi toimii eri koulu- ja päiväkotikohteet, joiden ruokapalvelun tehtävistä ja siisteydestä pidät huolen ammattimaisella asenteella. Työn on siis liikkuvaa, joten voimassa oleva B-ajokortti tulisi löytyä takataskusta. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:n mukainen PL3 (11,57€/h). Työ on kokoaikainen ja vakituinen, työajat ovat ma-pe klo. 6.00-14.00, illat ja viikonloput ollaan vapaalla. Työt alkaa mahdollisimman pian.

 

Mutta mikä ihmeen ruokapalvelutyöntekijä?

Ruokapalvelutyöntekijänä toimit arjen sankarina, jolla pysyy hanskassa ruokahuollon tehtävät, siivouslaitteet kuin myös hallinnolliset tehtävät. Ruoanvalmistus tapahtuu pääosin kylmävalmistuskeittiössä, joten perusteet ruoanvalmistuksesta ja hygieniapassi riittävät työn alkuun. Ruoat tulevat lähes valmiina, sinä huolehdit sen lämmityksestä ja esillepanosta. Tulet työpäiväsi aikana näpyttelemään myös tietokonetta, joten etsimällämme tyypillä ei mene sormi suuhun perusohjelmien kanssa tai on vähintään innokas oppimaan! Tärkeää olisi myös, että viihdyt lasten ja nuorten keskiössä, sillä se on tässä tehtävässä osana arkea. Työskennellessäsi lasten parissa, olethan valmis toimittamaan rikosrekisteriotteesi, mikäli sinut valitaan tehtävään. 

 

Edellytämme sinulta 1) aiempaa kokemusta catering- tai ravintola-alan tehtävistä 2) hyvää asiakaspalveluasennetta ja 3) vahvaa sitoutumista korkeaan laatuun ja pelisilmää. 4) Laitoshuoltajan, toimitilahuoltajan- tai catering-alan perus- tai osatutkinto ovat tässä tehtävässä arvokkaita, joten kerrothan hakemuksessasi mikäli joku näistä löytyy. Mikäli halua löytyy, tuemme mielellämme sinun kouluttautumistasi oppisopimuksella. 5) Työturvallisuuden kannalta olisi toivottua että sinulta löytyy jonkun tason suomen kielen taito. (Please note that this position requires Finnish language skills)

 

Tarjoamme valmentajaksesi tsemppaavat Palvelumestarit ja ison yrityksen osaavat huoltojoukot. Huolto nimittäin tässä joukkueessa pelaa: työterveyshoito on meillä jo valmiiksi hyvä, mutta päälle tulee vielä sairauskassan jäsenyys. Ja toisin kuin fanaattisemmat joukkueenjohtajat, me tajuamme, että elämään mahtuu muutakin. Kaikille työntekijöille avoimet henkilökuntakerhomme välittävät mm. kulttuuri- ja liikuntaseteleitä ja leffalippuja jäsenilleen. Ja kaikki tämä vakityössä - meillä pelataan reilua peliä, eikä ketjuteta pätkätöitä.

 

KUULOSTAAKO TÄMÄ SINUN TULEVALTA TYÖPAIKALTA? Hienoa, pääset jättämään hakemuksesi oheisen linkin kautta. Rekrytoimme nopealla aikataululla, joten älä aikaile!

 

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät oheisen hakulinkin takaa, yläreunasta otsikon vierestä (L&T: n sivut). Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot