(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä myymäläsiivooja Hämeenlinna-Riihimäki
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2021

Toivotko työsi sisältävän aktiivista arkiliikuntaa sekä mahdollisuuden vaikuttaa toisten viihtymiseen?

Meillä L&T:llä voisi olla juuri Sinulle sopiva työpaikka! Liity osaksi ketterää kiertotalousfirmaamme, etsimme


KOKOAIKAISTA SIIVOOJAA

Hämeenlinna-Riihimäki alueelle. Töitä tehdään pääsääntöisesti ma-pe, mutta myös viikonlopuille voi osua vuoroja. Työajat sijoittuvat aamuun ja iltaan ja tunteja kertyy 37,5h/vko. Etsimme sukkelaa ja vikkelää monitaituria, jolla on jo ehkä hieman kokemusta siivouksesta ja pystyy toimimaan ripeästi muuttuvissa tilanteissa. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES PL 3, eli euroissa 11,43/h ja 1.4.2021 alkaen 11,57€/h. Työt alkaa 1.3.2021.

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Tärkeimpänä piirteenä pidämme positiivista asennetta sekä hyvää työmoraalia, sillä pääset jo hyvin pitkälle! Aikaisempi siivouskokemus on toki eduksesi, mutta meillä timanttinen asenne ratkaisee. Hymyn tuominen työyhteisöön on myös ehdoton plussa! Ajokortti tehtävässä on välttämättömyys, omasta autostakin on etua, mutta tarvittaessa saat työauton käyttöösi. Tarpeeksi ei voi korostaa rohkeutta ja kykyä tarttua uusiin tilanteisiin. Päävastuullasi on myymälöiden ylläpitosiivous, tiskaustehtävät ja palvelutiskin puhdistus.

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Meillä moni siivooja on suorittanut työnsä ohella tutkinnon, sekä edennyt esimerkiksi esimiestehtäviin.

 

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikat kyseisiin tehtäviin täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.