(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä monipalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019
Pidätkö monipuolisesta ja vaihtelevasta työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?


Etsimme nyt reipasta ja ammattimaista MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ tiimiimme Tampereen seudulle, jolla ei mene sormi suuhun hankalissakaan tilanteissa.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat eri asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta sekä keittiön avustavista tehtävistä koulu- ja päiväkotiympäristöissä. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 6-16 välille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työtunteja tehtävässä kertyy keskimäärin 7,5 tuntia päivässä ja 37,5 tuntia viikossa.

Olet etsimämme moniosaaja, mikäli sinulla on jo kokemusta siivous- ja keittötyöstä sekä soveltuva koulutus. Ylläpitosiivous on sinulle tuttua puuhaa ja hallitset myös erikoisruokavaliot. Teet ripeästi niin lisäkkeet, kuin aamu- ja välipalat sekä tulet hyvin toimeen pienten ja vähän isompienkin lasten kanssa. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, stressinsietokykyä sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Olet monessa liemessä keitetty ammattilainen, joka ei pienestä hätkähdä. Kiertävänä moniosaajana tarvitset työssäsi b-ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Päiväkotiympäristön vuoksi valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 13.10.2019 ja työ alkaa mahdollisimman pian.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -