Kiertävä monipalvelutyöntekijä (siivous / ruokapalvelu) Ouluun
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2021

Hei reipas MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄ – me etsimme sinua vahvistamaan tiimiämme Ouluun. Tässä tehtävässä työpäiväsi koostuvat ylläpitosiivouksesta ja/tai ruokapalvelun monipuolisista tehtävistä, kuten esimerkiksi astiahuollosta ja aterioiden esillepanosta. Työalueesi on Hiukkavaara- Hönttämäki-Tuira-Koskela, joten ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat eduksi.


Työvuorosi ovat pääsääntöisesti arkisin kello 6–16 välillä. Työvuoron pituus ja viikkotuntimäärä vaihtelevat tarpeen mukaan, näistä sovitaan sinun kanssasi tarkemmin. Tämä työsuhde toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.


Tarjoamme sinulle


  • paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme. Katso esimerkki meillä siivoustiimissä aloittaneen Eeva-Riitan urapolusta täältä
  • työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
  • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
  • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat
  • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit

 


Sinulta me toivomme


  • aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, arvostamme erityisesti catering-alan osaamista. Puhtauspalvelu- tai catering-alan koulutuksen katsomme eduksesi
  • hygieniapassia
  • itsenäistä, tarkkaa ja oma-aloitteista työotetta
  • sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä kuntoa
  • nuhteetonta taustaa; työympäristön vuoksi tehtävään valitun henkilön on esitettävä lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle.

 


Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme.


Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!


Hae oheisen linkin kautta viimeistään 25.10! Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Halutessasi saat lisätietoja tehtävästä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@iss.fi. Lisää tarjoamiamme työmahdollisuuksia löydät osoitteesta tyopaikat.iss.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot