Kiertävä monipalvelutyöntekijä Ouluun
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Pidätkö vaihtuvasta työympäristöstä?  Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet? 


Etsimme nyt osaavaa MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ Ouluun avustamaan yllättävissä tilanteissa!


Tehtävässäsi vastaat tarvittaessa töihin kutsuttavana monipalvelutyöntekijänä eri asiakaskohteidemme siisteydestä sekä ruokapalvelutehtävistä päiväkoti- ja kouluympäristössä. Työvuoroja on tarjolla tarpeen mukaan arkipäivisin klo 6 - 16 välillä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työt alkavat sopimuksen mukaan.


Odotamme, että sinulla on jo työkokemusta siivous- tai ruokapalvelutehtävistä, etenkin arvostamme catering-alan kokemusta sekä innokasta asennetta uuden oppimiseen. Alojen koulutukset katsomme eduksesi. Työssäsi tarvitset ajantasaisia ATK-taitoja, hygieniapassin, hyvää fyysistä kuntoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt lasten ja nuorten kanssa, sinulla on positiivinen asenne työntekoon ja olet tunnollinen, joustava sekä oma-aloitteinen tiimipelaaja. Työn liikkuvan luonteen vuoksi, B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat ehdottomasti eduksi, sillä työkohde saattaa vaihtua työpäivän aikana. 

Valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002)- lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle, oppilaitokselle tai viranomaiselle.


Me ISS:llä teemme maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa ihmisten on hyvä olla. Tarjoamme sinulle turvallisen ja rehellisen työympäristön. Korostamme päivittäisessä työssämme työturvallisuutta sekä rehellisyyttä, koska haluamme, että jokainen työntekijä saa työskennellä turvallisessa sekä arvostavassa työympäristössä ja jokaisen työntekijän työpäivä päättyy hymyissä suin. Meiltä löytyy myös kattavat urapolkumahdollisuudet. ISS palvelut tarjoaa sinulle mahdollisuuden haastaa omaa ammattitaitoasi, edetä urallasi tai pätevöityä toimialasi ammattilaiseksi!


Mikäli monipuolinen, pitkäaikainen ja innostava monipalvelutyöntekijän työ kiinnostaa niin lähetä hakemuksesi viivyttelemättä oheisen linkin kautta tai osoitteessa tyopaikat.iss.fi ja tule kanssamme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla! Hakuaika päättyy 26.9.2021.


ISS Siivous- ja monipalvelut -yksikkö tuottaa asiakkaillemme ympäri Suomen siivous-, ruokailu- ja monipalveluratkaisuja, joissa yhdistyvät puhtaus, terveellisyys, viihtyisyys ja turvallisuus. Teemme tutkimus- ja kehitystyötä siivousväline- ja raaka-ainetoimittajien kanssa ja testaamme aktiivisesti uusien konseptien toimivuutta. Esimerkiksi ympäristövastuullisuus ja kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä ja valmistamme yli 35 000 lounasta. Ammattilaisillamme on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Haemme yksikköömme jatkuvasti uusia, reippaita osaajia, jotka ymmärtävät työnsä merkityksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot