(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä monipalvelutyöntekijä Ouluun (1097)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018

Haemme Sodexon palvelukseen Ouluun reipasta ja ystävällistä

MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ

Tehtävät ovat kouluissa ja päiväkodeissa esiintyviä töitä ravitsemis- ja siivousalantehtävissä.

Tehtäviin kuuluu mm: aamiaisen ja lounaan esillelaittoa, astiahuoltoa ja muita keittiöön kuuluvia tehtäviä sekä siivouspuolen tehtäviä.

Odotamme

Sinulla on mielellään cateringalan ja/tai puhdistusalan peruskoulutus sekä kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja hygieniapassi. Viihdyt hyvin työympäristössä missä on lapsia. Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja olet sosiaalinen sekä oma-aloitteinen, iloinen persoona. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivousalan tehtävistä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mukavan tehtävän ja sekä ison yrityksen mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen.

Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Muuta

Tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen, työtunteja on tarjolla keskimäärin 45h/3-viikossa.  Päivittäinen työaika on pääasiallisesti klo 6.00 - 18.00 välillä. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Valitun henkilön on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen työn vastaanottamista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä).

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 13.00-15.00 välisenä aikana aluevastaava Jaana Pussila p. 050 430 6348, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön