(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä laiteasentaja, Mercamer Oy
Mercamer Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Haemme Mercamer Oy:lle päivätyöhön reipasta ja asiakaspalveluhenkistä laiteasentajaa monipuoliseen ja liikkuvaan asennus- ja huoltotehtävään.

Laiteasentajana vastaat pakkauskoneiden huollosta ja kunnossapidosta pääasiassa Uudenmaan alueella. Tehtävä edellyttää kuitenkin liikkumisvalmiutta noin pari kertaa kuukaudessa myös muualla Suomessa.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta ja aikaisempaa kokemusta asennus- tai huoltotehtävistä. Työtehtävät ovat pääsääntöisesti mekaanisia töitä, mutta sähkötekninen tuntemus ja vianetsintätaidot katsotaan eduksi tehtävässä. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpää on kuitenkin hyvä ja motivoitunut asenne työtä kohtaan. Tehtävä soveltuu siis myös mainiosti työuransa alussa oleville henkilöille. Työtehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen huoltotyön vakavaraisessa yrityksessä, jossa pääset toimimaan osana tiivistä huoltoryhmää. Tehtävässä tarjotaan erinomainen perehdytys työtehtäviin, laitteisiin ja koneisiin. Vaikka työsuhde on aluksi määräaikainen Baronan kautta, siinä on erinomainen mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen määräaikaisuuden jälkeen.

Jos olet persoonaltasi asiakaspalveluhenkinen ja omaat jo aikaisempaa kokemusta huolto/kunnossapitoasentajan tehtävistä, jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian järjestelmä kautta. Haastattelemme henkilöitä jo hakuajan aikana ja työt voivat alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja arkisin Baronalta antaa kello 12 - 13 Atte Murto-Koivisto, 050 5012792.