(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä kuntosalivastaava pääkaupunkiseudulle!
Fitness24Seven Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Oletko treenaamisesta ja hyvinvoinnista kiinnostunut? Etsitkö työtä asiakaspalvelun parissa, joka on samalla vastuullinen ja missä pääset kasvamaan sekä kehittymään? Mikäli vastasit näihin kyllä, jatka lukemista - meillä on sinulle paikka avoinna!

Miksi meille?

Fitness24Seven on Suomen suurin kuntosaliketju, ja avaamme säännöllisesti uusia saleja ympäri Suomen. Meillä on viihtyisä ja rento työyhteisö, jossa aidosti välitetään työntekijöistä. Meille yhteisöllisyys on tärkeää ja itsenäisestä tehtäväkentästä huolimatta uskomme, että parhaaseen tulokseen päästään, kun tiimi puhaltaa yhteen hiileen. Luotamme työntekijöihimme ja annamme vastuuta. Meitä kaikkia yhdistää energinen asenne ja yrittäjähenkisyys.

Haemme kasvavaan joukkoomme kahta timanttista asiakaspalvelijaa. Tarjolla on kaksi paikkaa, toinen on määräaikainen opintovapaan sijaisuus syyskuuhun 2020 saakka ja toinen tarjottava tehtävä on vakituinen. Työsuhde solmitaan Fitness24Sevenin kanssa. Tunteja on tarjolla 40 tuntia/vko. Kerrothan hakemuksessasi kummasta tehtävästä olet kiinnostunut. Työvuorosi voivat sijoittua arkisin 11.15-20.15 välille ja lauantaisin klo 9.15-16.15 välille. Työvuorot sovitaan joustavasti tarpeen mukaan.

Pääset tekemään tuurauksia joustavasti kaikille Helsingin ja lähiseudun saleille. Toiveenamme on löytää henkilö, joka voi myös matkustaa Järvenpäähän, Porvooseen ja Tuusulaan. Tämän lisäksi toiveena on, että valittu henkilö voisi mahdollisesti matkustaa tarvittaessa myös Lappeenrantaan, Kotkaan, Kouvolaan ja Mikkeliin. Työt extraajana voit aloittaa kattavalla perehdytyksellä helmikuun aikana. Tarjoamme sinulle modernit työvälineet ja kilpailukykyiset ison talon edut.

Tehtäväkenttäsi

Huikeiden työntekijöidemme ansiosta Fitness24Sevenin asiakastyytyväisyys on vuodesta toiseen erittäin korkea ja se on meille ylpeyden asia. Meille jokainen treenaaja voi tulla sellaisenaan kuin on, ja tässä sinulla on tärkeä rooli; olet salin tunnelmanluoja ja vastaat jäseniemme viihtyvyydestä sekä kannustat heitä iloisella asenteellasi.

Kuntosalivastaavana pääset auttamaan monipuolisesti jäseniämme erilaisissa treeniä tukevissa tilanteissa. Huolehdit kokonaisvaltaisesti uusien ja nykyisten jäsenien asiakassuhteista ja varmistat, että jäsenasiat ovat ajan tasalla. Osaamistasi ja kehittymistä ylläpitävät erilaiset työn puolesta järjestettävät koulutukset.

Salisi on valtakuntasi. Vastuullasi ovat yleiset asiat, kuten tuotteiden tilaus ja kuorman purku. Varmistat, että sali on viihtyisä ja siitä, että tavarat ovat siististi oikeilla paikoillaan.

Sinulleko?

Olet se jolle asiakaspalvelu ja muiden kannustaminen sekä auttaminen on luontaista. Toivomme löytävämme aurinkoisen, monet langat käsissä pitävän ja itseohjautuvan henkilön joukkoomme. Tehtävä on itsenäinen ja ajoittain hektinen, mutta siitä huolimatta saat asioita aikaiseksi sovitussa aikataulussa. Sinun ei tarvitse olla kokenut konkari, vaan tuemme sinua ja tavoitteenamme on kasvattaa sinusta huipputekijä!

Klikkaa itsesi sivustolle ja lue lisää millaista on olla Fitness24Seveniläinen!

Vakuuta meidät ja lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Haethan tehtävään heti, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla! Jos haluat tietää tehtävästä lisää, olethan rohkeasti yhteydessä rekrytoinnista vastaavaan Piia Laitilaan arkisin klo 13-14. Piian tavoitat numerosta 0505065144.