(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä kokki Espooseen
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 1 700 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Etsimme nyt kiertävää kokkia Espoon koulu-ja päiväkotipisteisiimme iloiseen ja ammattitaitoiseen porukkaamme.

Etsimämme henkilö on tunnollinen ruoantekijä, joka viihtyy erilaisissa ympäristöissä lasten, nuorten ja aikuisten parissa. Pystyt työskentelemään tiimissä ja yksin. Hymyily on meillä ehdottomasti sallittua!

Työtehtäviisi kuuluu ruoanvalmistus sekä monipuolisesti muita ravintolan tehtäviä.

Edellytämme sinulta suurtalouskokin tutkintoa tai kokemusta suurkeittiöruoanvalmistuksesta sekä hygieniapassia. Toivomme valittavalta henkilöltä useamman vuoden työkokemusta koulu- ja päiväkotimaailmasta sekä dieettikokkikokemusta tai -koulutusta. Työssä tarvitaan joustavuutta työaikojen suhteen ja tärkeää on myös ennakkoluuloton asenne. Koska työ on kiertävää, tarvitset autoa ja ajokorttia. Työajot sekä siirtymät korvataan kilometrikorvauksen mukaisesti.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen, ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Mikäli kiinnostuit ja olet luonteeltasi oma-aloitteinen, aikaansaava ja monipuolista työtä pelkäämätön ruuanlaiton ammattilainen hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.9. mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä näkemään monipuolisesti useita kohteita ja vaikuttamaan näiden jokapäiväiseen elämään. Lisäksi tarjoamme sinulle vakituisen, kokoaikaisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen kiinteistöhuollon tiimi. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.


Lisätietoja tehtävästä antaa Kohdepäällikkö Arja Nummela
arkipäivisin kello 7.30- 8.30 ja 14.30-15.30
+358 40 630 3196 /arja.nummela@palmia.fi