Kiertävä / keikkasiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021

Toivotko työsi sisältävän aktiivista arkiliikuntaa sekä mahdollisuuden vaikuttaa toisten viihtymiseen?

 

Meillä L&T:llä voisi olla juuri Sinulle sopiva työpaikka! Liity osaksi ketterää kiertotalousfirmaamme ja tule meille

 

 

KIERTÄVÄKSI TAI KEIKKASIIVOOJAKSI

 

 

kokoaikatyöhön Poriin. Etsimme neljää työntekijää vastaamaan erilaisten kohteiden puhtaudesta. Kohteita on erilaisia esimerkiksi toimisto, sosiaalitilat, myymälä sekä SOTE-kohteita. Kerrothan hakemuksessasi, että kiinnostaako sinua enemmän kiertävän siivoojan vai keikkasiivoojan paikka ja milloin olet valmist työskentelemään. Työtä tehdään kohteissa maanantaista sunnuntaihin, kellonajat vaihtelevat kohteittain.

 

Mitä sinä voisit tarjota meille?

Tärkeimpänä piirteenä pidämme positiivista asennetta sekä hyvää työmoraalia, sillä pääset jo hyvin pitkälle! Aikaisempi siivouskokemus on toki eduksesi, mutta meillä timanttinen asenne ratkaisee. Hymyn tuominen työyhteisöön on myös ehdoton plussa! "Can do"-asenne on valttikorttisi tässä tehtävässä.

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle?

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon ja mahdollisuuden liittyä sairaskassamme jäseneksi. L&T noudattaa kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja palkka määräytyy aina siivottavan kohteen mukaisesti.

 

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi sekä mietteesi meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi , eli ei kun tutustumaan meihin lisää! Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465404
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre35742010.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Pori