(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä kahvilatyöntekijä, Picnic, Pääkaupunkiseutu
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019
Etsimme kiertävää kahvilatarjoilijaa suosittuihin Helsingin alueen Picnic kahviloihin. Oletko iloinen ja aurinkoinen asiakaspalvelija? Jos vastasit kyllä, lue lisää ja laita hakemustasi pikaisesti tulemaan!

Vuonna 1991 Picnicin perustaja Mikael Swanljung toteutti unelmansa: lounaskahvilan, jossa henkilökunnalla on hyvä olla ja asiakkaat saavat herkutella aitojen, raikkaiden makujen äärellä. Tänä päivänä Picnic on edelleen kotimainen perheyritys, joka on laajentunut yhdeksi Suomen suurimmaksi fast casual -lounaskahvilaketjuksi.

Picnic kahviloita on pääkaupunkiseudulla useita ja tehtävään valittu henkilö tulee työskentelemään eri pisteissä Helsingin alueella. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville päivävuoroihin. Töitä on tarjolla 112,5h/ 3vko. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Huomioithan, että kyseessä ei ole kesätyö.


Edellytämme sinulta

- Sinulla on hymy herkässä ja reipas asenne työn tekemiseen
- Tässä työssä isossa osassa ovat vuorovaikutustaidot, koska työpiste ja työkaverit vaihtelevat
- Luotettavuutta ja joustavuutta
- Mahdollisuutta työskennellä aamu- ja iltavuoroissa


Tarjoamme sinulle

- Vaihtelevan työympäristön sekä mukavat työkaverit
- Erinomaiset etenemismahdollisuudet. Mikäli kiinnostusta ja hyvää asennetta riittää, on uralla mahdollisuus edetä esimiestehtäviin asti!
- Luotettavan työnantajan
- Kattavan perehdytyksen työhön


Kiinnostuitko?

Mikäli koet olevasi etsimämme Picnic - osaaja, täytä hakemus huolellisesti ja lähetä se meille. Ensimmäinen osio toteutetaan videohaastattelun avulla, joten seuraathan sähköpostiasi!


Lisätietoja

Riina Sirenius
Rekrytointikonsultti, HoReCa
StaffPoint Oy,
Ruoholahdenkatu 14 00180 HELSINKI
riina.sirenius@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi