Kiertävä ja ajokortillinen siivooja aamutyöhön
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Miltä kuulostaa vaihtelevat työpäivät ja liikkuva työ erilaisissa ympäristöissä? Meillä on sitä nimittäin tarjolla! Etsimme L&T: n vahvistukseen

 

KIERTÄVÄÄ SIIVOOJAA

 

pk-seudulle, tarkemmin ottaen ESPOON alueelle. Tässä tehtävässä työskentelet omien kohteidesi lisäksi luottopakkina, joka auttaa hädässä siellä missä tarvitaan. Työaikasi painottuu aamuun klo. 6-14.00 välille. Olemme tosiasialla liikenteessä eli työtunteja sinulle kertyy 37,5/vko ja työ on kokoaikainen. 

 

Mitä toivomme hakijaltamme?

Sinulla on aikaisempaa kokemusta alalta tai vaihtoehtoisesti alan koulutus. Työ on erittäin itsenäistä, joten motivaatio ja oma-aloitteisuus ovat tärkeimpiä työkalujasi. Luotettava pitää toki myös olla, ja kykenevä sietämään muutoksia työviikon aikana. Tässä työssä jokainen päivä on varmasti erilainen, joten tykkäät myös muuttuvista tilanteista! Tehtävä vaatii B-kortin (manuaalivaihteet) ja saat firman auton käyttöösi. Osaat kommunikoida sujuvasti niin englannin, kuin suomen kielellä. 

 

Mitä me puolestamme tarjoamme?

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja vastuihisi. Tarjoamme sinulle nykyaikaiset ja laadukkaat työvälineet, joilla onnistut varmasti. Luotsaamme sinua urallasi eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa esimerkiksi esimieskoulutuksen tai laitoshuoltajan oppisopimuksen merkeissä. Ala vie helposti mennessään, jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin. Isona talona, tarjoamme henkilökunnallemme upeat edut, kuten kuntosalietuja, henkilökuntakerhoja  ja kulttuuri- ja liikuntasetelit. Haluamme, että voit hyvin työssä, kuin myös vapaa-ajallasi. Tästä syystä henkilökunnallamme on tavallista kattavampi työterveyshuolto, jossa on on mahdollisuus päästä sairauskassan jäseneksi. 

 

HAE PAIKKAA hetimmiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Palkkaamme sopivimman tekijän heti. 

 

 

Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry@lassila-tikanoja.fi (tai esimiehen yhteystiedot ja mahdollinen puhelinaika). Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1288607
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T Rekrytointitiimi (offre30813452.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Espoo