Kiertävä iltasiivooja Raumalle
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2021

Haemme kahta ILTASIIVOOJAA asiakaskohteeseemme RAUMALLA.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.


Tässä tehtävässä vastaat ylläpitosiivouksesta asiakaskohteissamme Rauman alueella. Työ on kiertävää ja työkohteina ovat päiväkotiympäristöt. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen 17,5-22,5h/ viikko. Työtä tehdään arki-iltaisin klo 16:30 – 20:00 välillä. Päiväkotiympäristön vuoksi valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle. 


Tehtävässä katsotaan eduksi aikaisempaa siivoustyökokemusta. Tarvitset hyvää suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä peruskuntoa. Lisäksi toivomme sinulta joustavuutta, vastuullisuutta sekä oman työn organisointikykyä. Koska tehtävä sisältää liikkumista eri asiakaskohteiden välillä, sinulla tulisi olla B-ajokortti ja eduksi katsomme oman auton käyttömahdollisuuden.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 8.8.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot