(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä huoltomies Masalaan
Oy Sonesta Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019
Oy Sonesta Ab
Masalassa sijaitseva Oy Sonesta Ab on toiminut jo yli 30 vuotta ja on vanhin yritys ilmanpuhdistinalalla Suomessa. Yritys edustaa alan johtavia laitevalmistajia, joiden tuotteista rakennetaan asiakkaan tarpeisiin sopiva kokonaisuus. Sonestalla huolehditaan laitteiden yhteensopivuudesta, ratkaisun toimivuudesta sekä huollosta siten, että ne vastaavat asiakkaan tarpeita. Tavoitteena on palvella asiakkaita tehokkaasti ja kilpailukykyisesti.
www.sonesta.fi
Toimenkuva
Etsimme Sonestalle kiertävää huoltomiestä vakituiseen työsuhteeseen.
Tehtävänäsi on purkaa saapuvat tavarat rekasta, varastoida ne, tehdä kuormat, viedä sovitut laitteet asiakkaille ja tarvittaessa asentaa ne. Lisäksi käyt huoltamassa asiakkailla jo olevia ilmastointilaitteita. Huolto sisältää tarvittavien suodattimien vaihdot sekä toimivuuden tarkistamisen. Toiminta-alue on koko Suomi ja käytännössä viikossa on 1-2 pidempää asiakaskäyntiä. Työaika on 0800-1600, mutta se joustaa asiakkaiden tarpeen mukaan.
Odotamme sinulta
Työ edellyttää sinulta sujuvaa asiakaspalvelukykyä, teknistä näppäryyttä, joustavuutta sekä kykyä sopeutua pieneen ja tehokkaaseen tiimiin ja sen monipuolisiin tehtäviin. Viihdyt myös autossa hyvin, sillä kilometrejä tulee paljon vuodessa. Olet ajanut ennenkin trukilla ja suomen kielen taitosi on hyvä. Tyydyttävä englannin kielen taito on plussaa, sitä voit tarvita hollantilaisen päämiehen koulutuksissa.
Koulutus ja työkokemus
Esimerkiksi ammatillinen koulutus.
Muut tiedot
Sonesta tarjoaa joustavan työilmapiirin, lounasetelit(+Virike), työterveyshuollon, puhelimen sekä tarkoituksenmukaisen pakettiauton käyttöösi. Tehtävään perehdytetään hyvin. Palkkaus on LVI-alan mukainen.

Hae tehtävää heti ja täytä profiilisi huolellisesti, sillä se nopeuttaa hakemuksesi käsittelyä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla toimistoomme arkisin klo 0800-1000 välisenä aikana.
Kesto
vakituinen työ
Lisätietoja
Johanna Harjumäki, Johanna.Harjumaki@vmp.fi, 040 307 5402
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 23.06.2019 mennessä.