(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä huoltoasentaja
Mercamer Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Haemme Mercamer Oy:lle päivätyöhön reipasta ja asiakaspalveluhenkistä huoltoasentajaa monipuoliseen ja liikkuvaan huoltotehtävään.

Huoltoasentajana vastaat pakkauskoneiden huollosta ja kunnossapidosta pääasiassa Uudenmaan alueella. Tehtävä edellyttää kuitenkin liikkumisvalmiutta myös muualla Suomessa.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta ja aikaisempaa kokemusta asennus- tai huoltotehtävistä. Työtehtävät ovat pääsääntöisesti mekaanisia töitä, mutta sähkötekninen tuntemus, vianetsintätaidot sekä perustasoinen korjaushitsaustaito katsotaan eduksi tehtävässä. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpää on kuitenkin hyvä ja motivoitunut asenne työtä kohtaan. Tehtävä soveltuu siis myös mainiosti työuransa alussa oleville henkilöille. Työtehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen huoltotyön päivävuorossa vakavaraisessa yrityksessä, jossa pääset toimimaan osana tiivistä huoltoryhmää. Tehtävässä tarjotaan erinomainen perehdytys työtehtäviin, laitteisiin ja koneisiin. Vaikka työsuhde on aluksi määräaikainen Baronan kautta, siinä on erinomainen mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen määräaikaisuuden jälkeen.

Mercamer Oy on pakkausmateriaalien, -koneiden ja -palveluiden tukkukauppa. Liikevaihtomme on n. 30 M€ ja toimimme koko Suomen alueella. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla ja aluekonttori Raisiossa. Varastovalikoimassamme on yli 1500 tuotetta kuljetus- ja tuotepakkaamiseen. Toimintamme kattaa koko maan, aluemyyntiorganisaatiomme on paikallisesti läsnä koko Suomen alueella. Tarjoamme asiakkaillemme osaamisemme pakkaamisen kokonaiskustannusten tehostamiseen. Oikein valitut pakkausmateriaalit ja -koneet takaavat nopean ja helpon pakkaamistyön sekä toimituksen ehjänä perille. Mercamer Oy on alansa markkinajohtaja

Jos olet persoonaltasi asiakaspalveluhenkinen ja omaat jo aikaisempaa kokemusta huolto/kunnossapitoasentajan tehtävistä, jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian järjestelmä kautta. Haastattelemme henkilöitä jo hakuajan aikana ja työt voivat alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja arkisin tehtävästä antaa Atte Murto-Koivisto puhelinnumerosta: 050 501 2792