(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä huoltoasentaja
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Haemme asiakasyrityksellemme reipasta ja asiakaspalveluhenkistä huoltoasentajaa monipuoliseen ja liikkuvaan huoltotehtävään.

Huoltoasentajana vastaat pakkauskoneiden huollosta ja kunnossapidosta pääasiassa Uudenmaan alueella. Tehtävä edellyttää kuitenkin liikkumisvalmiutta noin pari kertaa kuukaudessa myös muualla Suomessa.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa ammatillistakoulutusta ja aikaisempaa kokemusta asennus- tai huoltotehtävistä. Työtehtävät ovat pääsääntöisesti mekaanisia töitä, mutta sähkötekninen tuntemus, vianetsintätaidot sekä perustasoinen korjaushitsaustaito katsotaan eduksi tehtävässä. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpää on kuitenkin hyvä ja motivoitunut asenne työtä kohtaan. Tehtävä soveltuu siis myös mainiosti työuransa alussa oleville henkilöille. Työtehtävä edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen huoltotyön vakavaraisessa yrityksessä, jossa pääset toimimaan osana tiivistä huoltoryhmää. Tehtävässä tarjotaan erinomainen perehdytys työtehtäviin, laitteisiin ja koneisiin sekä tarvittaessa sähkötekniikkaan. Vaikka työsuhde on aluksi määräaikainen Baronan kautta, siinä on erinomainen mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen määräaikaisuuden jälkeen.

Jos olet persoonaltasi asiakaspalveluhenkinen ja omaat jo aikaisempaa kokemusta huolto/kunnossapitoasentajan tehtävistä, jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian järjestelmä kautta. Haastattelemme henkilöitä jo hakuajan aikana ja työt voivat alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja arkisin tehtävästä antaa Anssi Pekkarinen puhelinnumerosta: 043 824 3624