(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä ajokortillinen siivooja Hämeenlinnaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Etsitkö uusia haasteita työurallesi? Etsimme nyt

   

KOKOAIKAISTA AJOKORTILLISTA SIIVOOJAA

 

Hämeenlinnaan meidän tiimiimme!  Tiimimme on avainasemassa huolehtimassa monen kävijän kirjaimellisesti siististä asiakaskokemuksesta.

 

Työtä tehdään täydet tunnit eli 37,5h/vko.

 

Edellytämme työssä ennen kaikkea hyvää asiakaspalveluasennetta ja vahvaa sitoutumista korkeaan laatuun. Suomen kielen osaaminen on edellytys. Sinulla on myös voimassa oleva ajokortti. Tässä tiimissä ennen kaikkea asenne ratkaisee. Vaikka arvostammekin aiempaa kokemusta alalta, perehdytämme innolla myös untuvikot työtehtäviin. Toivomme, että viihdyt ihmishulinassa ja tapahtumarikkaassa ympäristössä.

 

Tarjoamme valmentajaksesi tsemppaavan esimiehen ja ison yrityksen osaavat huoltojoukot. Huolto nimittäin tässä joukkueessa pelaa: työterveyshoito on meillä jo valmiiksi hyvä, mutta päälle tulee vielä sairauskassan jäsenyys. Ja toisin kuin fanaattisemmat joukkueenjohtajat, me tajuamme, että elämään mahtuu muutakin. Kaikille työntekijöille avoimet henkilökuntakerhomme välittävät mm. kulttuuri- ja liikuntaseteleitä ja leffalippuja jäsenilleen. Ja kaikki tämä vakityössä - meillä pelataan reilua peliä, eikä ketjuteta pätkätöitä. Noudatamme kiinteistöpalvelualan TES:iä.

 

Tartu siis mahdollisuuteen! Vastaa huolella kaikkiin kysymyksiimme, kerro osaamisestasi ja miksi juuri sinut kannattaisi valita A-sarjaan. Pääset jättämään hakemuksesi oheisen linkin kautta.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Kristiina Juntunen , kristiina.juntunen@lassila.tikanoja.fi,  puh. 050 385 5843.

 

Toimi nopeasti koska tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.