(Poistunut julkaisusta)

Kierrätysteollisuuden tuotantotyöntekijä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2018

Kuusakoski on pohjoisen Euroopan johtava kierrätyspalveluja tarjoava yritys. Sen vahvuus perustuu materiaalin, kierrätyksen ja ympäristöteknologian osaamiseen. Metallien kierrättämisen lisäksi yritys harjoittaa sähkö- ja elektroniikkalaitteiden käsittelyä sekä materiaalikiertoon kelpaamattomien, energiaa sisältävien jakeiden valmistaminen polttoaineeksi.  Kuusakoski Group Oy:n liikevaihto vuonna 2016 oli 494,4 M€ ja se työllisti keskimäärin 2 354 henkilöä. Yritys on perustettu vuonna 1914.

Haemme Lahden Kuusakoskelle reipasta tuotantotyöntekijää.

Työnkuvaan kuuluu kierrätysteollisuuden linjastonhoitoa, lajittelua, kunnossapitoa, puhtaanapitoa sekä trukilla ajoa.  

Hakemamme henkilö omaa reippaan ja työtä pelkäämättömän työasenteen sekä valmiuden fyysisiin töihin. Eduksi luemme metalli- ja/tai rakennusalan materiaalien tuntemuksen.

Työ alkaa elokuussa ja kyseessä on kaksivuorotyö, jossa työajat ovat 6-14 ja 14-22. Tässä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Mikäli olet mielestäsi hakemamme reipas ja motivoitunut työntekijä, täytäthän työhakemuksen verkkolomakkeemme kautta osoitteessa www.amiko.fi. Aloitamme haastattelut tehtävään heti. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Amikolta Kata Laurila, puh. 0400 184 371, kata.laurila@amiko.fi

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!